KAKO JE KRENULO, LOŠE SE ZAVRŠILO: Crno-beli poklekli na domaćem terenu nakon punih pet meseci! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.04.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadion u Čelarevu više nije neosvojiva tvrđava.

KAKO JE KRENULO, LOŠE SE ZAVRŠILO: Crno-beli poklekli na domaćem terenu nakon punih pet meseci! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Dvanaestog dana meseca novembra prethodne godine, fudbaleri ČSK Pivare poslednji put su domaći teren napustili pognute glave nakon poraza u duelu protiv Lipara (0:1). U međuvremenu su odigrali tri susreta u Čelarevu tokom kojih su zabeležena dva trijumfa (Naša Zvezda Silbaš 2:0 i Borac Bački Gračac 2:0) i jedan remi (Polet Karavukovo 1:1).

 

Ovoga puta popularni "pivari" su ugostili drugoiplasirani Rusin iz Ruskog Krstura, ekipu kojoj je primarni ovosezonski cilj plasman u vojvođanski fudbalski rang, ali i pored činjenice da su gosti bili izraziti favoriti, čelarevski crno-beli se nisu tako lako predali.

Utakmica nije bila preterano lepa za gledanje, viđeno je malo prilika za pogodak, a ključni trenutak se dogodio u 58. minutu kada je nakon greške domaće odbrane Sušić na asistenciju Kulića matirao Tankosića što je bilo dovoljno za trijumf i tri važna boda.

I pored navedenog poraza čelarevski fudbalski kolektiv ostaje u gornjem delu tabele. Odavno je jasno da je primarni cilj, opstanak u takmičenju ostvaren, ali svakako u Čelarevu ističu da "prosipanje" bodova ne sme postati praksa.

Posebno treba napomenuti da je derbi susret 21. kola Područne fudbalske lige Sombor protekao u fer i korektnoj igri oba tima, a sportskom ponašanju svih aktera susreta, pridružila se i sudijska trojka koja je besprekorno odradila svoj posao.

 

- PFL Sombor, 21. kolo:

ČSK Pivara (Čelarevo) - Rusin (Ruski Krstur) 0:1 (0:0)

Stadion: FK ČSK u Čelarevu

Gledalaca: 100

Sudijska trojka: Trivunović, Jakić, Komloši

Strelac: Sušić u 58. minutu za Rusin

ČSK Pivara (Čelarevo): Tankosić, Sikirić, Pavlović, Malešević, Lakić, Pilipović (Zorić), Jovanić, Šoven, Mitrović, D. Ileš. Trener: Pavlović.

Rusin (Ruski Krstur): Kronić, S. Toma, Holik, Vujović, Pavlović, Černok (A. Toma, Budinski), Kulić, Marković, Sajanković (Branković), Malacko, Sušić. Trener: Šomođi.

U narednoj 22. prvenstvenoj rundi ČSK Pivara gostuje ekipi Sokola u Novoj Gajdobri, dok nas u Ruskom Krsturu očekuje veliki derbi celokupnog šampionata između Rusina i Hajduka iz Stapara.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading