PIVO NIKOME NIJE PRIJALO: Podela bodova donela opšte (ne)zadovoljstvo! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.03.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lavovi" stigli do važnog boda na domaćem terenu.

PIVO NIKOME NIJE PRIJALO: Podela bodova donela opšte (ne)zadovoljstvo! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Prethodnog vikenda u derbiju kola fudbaleri ČSK Pivare poraženi su od ekipe Crvenke rezultatom 1:2, ali su se vrlo brzo vratili na kolosek pozitivnih rezultata.

 

U susretu 19. kola Područne fudbalske lige Sombor, čelarevski crno-beli remizirali su sa Poletom iz Karavukova čime j načinjen još jedan korak ka ostvarenju zacrtanog cilja, ali su u redovima kluba ipak samokritični usled svega viđenog na čelarevskoj fudbalskoj lepotici.

Kako i sami ističu, crno-beli su pružili jednu ispodprosečnu partiju, ali ipak moraju biti zadovoljni bodom koji ne samo da ih približava ostvarenju cilja, opstanku, već ih i zadržava u borbi za plasman u baraž za popunu višeg ranga takmičenja, Vojvođansku ligu Sever.

Pitanje rezultatskog ostvarenja navedenog susreta, rešeno je polovinom prvog perioda igre. Domaćin je u 20. minutu susreta stigao do prednosti, a mrežu gostujućeg golmana Vladimira Krstića zatresao je Ognjen Glišić.

Svega devet minuta kasnije postavljen je i konačni rezultat meča. Sa "bele tačke" precizan je bio Dragan Doroslovac čime je i psotavljen konačni rezultat ovog meča - 1:1.

Treba napomenuti da su u samom finišu susreta gosti iz Karavukova ostali sa igračem manje na terenu s obzirom da je u 90. minutu meča sudija Milan Leđenac pokazao crveni karton defanzivcu Poleta Nebojši Aleksiću.

 

- PFL Sombor, 19. kolo:

ČSK Pivara (Čelarevo) - Polet (Karavukovo) 1:1 (1:1)

Stadion: FK ČSK u Čelarevu

Sudija: Milan Leđenac (Kula)

Strelci: O. glišić u 20. minutu za ČSK Pivaru; D. Doroslovac u 29. minutu iz jedanaesterca za Polet

Žuti kartoni: J. Šoven (ČSK Pivara); N. Aleksić, Ž. Stanković, B. Jovčić, I. Spasić (Polet)

Crveni karton: N. Aleksić (Polet)

ČSK Pivara (Čelarevo): Tankosić, Nikić, Pavlović, Lakić (Majstorović), M. Ileš, glišić, Jovanić, Šoven, Mitrović (Malešević), Milošević, D. Ileš.

Polet (Karavukovo): Krstić, Aleksić, Doroslovac, S. Stanković, Spasić, Bogdanović (Jovčić), Milinković, Ž. Stanković, Cvetković, Stošić, Ilić.

U narednoj prvenstvenoj rundi ekipa ČSK Pivare putuje u Parage gde će se sastati sa ekipom Budućnosti, dok će Polet u Karavukovu dočekati lidera ovog takmičenja, ekipu Hajduka iz Stapara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading