VEROVALI, ILI NE: Došli na utakmicu, izgubili, čestitali protivniku i sudijama, a zatim učinili nesvakidašnje! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.04.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško se u analima fudbalske igre može pronaći slučaj koji je identičan onome što su nakon prvenstvene utakmice učinili članovi „malog“, ali po gestima, velikog kluba.

VEROVALI, ILI NE: Došli na utakmicu, izgubili, čestitali protivniku i sudijama, a zatim učinili nesvakidašnje! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK 2. Oktobar Kumane

Neretko nakon izgubljene utakmice, fudbaleri, treneri, ali i klupska rukovodstva, razloge za svoje neuspehe traže u nekom, ili nečem drugom i samim tim potez Fudbalskog kluba 2. Oktobar iz Kumana može se smatrati presedanom.

 

Sportski kolektiv iz Kumana takmiči se u okviru Područne fudbalske lige Zrenjanin, a prethodnog vikenda u okviru 20. prvenstvenog kola gostovali su u Banatskom Despotovcu gde su poraženi od domaće Mladosti rezultatom 0:2. Po okončanju susreta klub se jvnosti obratio saopštenjem putem zvanične Fejsbuk stranice, a u saopštenju stoji:

- Domaćin je zasluženo pobedio golovima Topalovića i Mitrovića, sudijska trojka sudila je za ocenu 12, ne deset, nego 12!! Teren vrhunski pripremljen, svi uslovi za jednu kvalitetnu fudbalsku predstavu gde je domaći tim zasluženo uzeo čitav plen.

Uz navedeno, iz kluba 2. Oktobar, posebno ističu još jednu činjenicu.

Po okončanju susreta, Ištvan Bito nekadašnji Kumančanin koji danas sa svojom suprugom Ivanom živi u Banatskom Despotovcu i gde drže dobro poznatu pekaru, počastili su fudbalere obe ekipe hranom i pićem, a druženju su prisustvovali i navijači oba kluba.

Da li uopšte treba napomenuti da je sve prošlo bez i najmanjeg incidenta?

 

- PFL Zrenjanin, 20. kolo:

Mladost (Banatski Despotovac) - 2. Oktobar (Kumane) 2:0 (1:0)

Stadion: FK Mladost u Banatskom Despotovcu

Strelci: M. Mitrović 36. i M. Topalović u 63. minutu za Mladost

Mladost (Banatski Despotovac): Marić, Mijatović, S. Topalović, Mitrović, Stefanov, B. Topalović, M. Topalović, Gaborov, Kaurin, Gavranić, Krstović (Ćurašković).

2. Oktobar (Kumane): Radosavljev, Vidović, Levaja, Sekulić, Simonović (Lazić), Ostojić (Rasimi), Zakić, Barta, Janković, Nosonjin (Obradović), Vijoglavin (Tešić).

Kada je reč o ovosezonskom takmičenju u okviru PFL Zrenjanin, ekipa 2. Oktobra trenutno zauzima 11. poziciju na tabeli sa 28 osvojenih bodova, a narednog vikenda na svom terenu dočekuju Vojvodinu iz Novog Miloševa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading