POTPUNI KRAH PARTIZANA: Mreža crno-belih napunjena do vrha - serija poraza je nastavljena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.04.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnoj seriji kraja nema.

POTPUNI KRAH PARTIZANA: Mreža crno-belih napunjena do vrha - serija poraza je nastavljena!

Foto: FK Partizan Tomaševac

Ovosezonsko takmičenja u okviru "A" lige FSG Zrenjanin izuzetno je zanimljivo. Činjenica jeste da je sečanjski Bilećanin odmakao na vrhu tabele svojim rivalima i da će izvesno od naredne jeseni biti član višeg ranga takmičenja, Područne fudbalske lige Zrenjanin, ali borba za plasman u baraž, biće više nego interesantna.

 

U ovom momentu barem šest timova ravnopravno konkurišu za drugu poziciju, s obzirom da razlika između drugoplaplasirane Mladosti Belo Blato i sedmoplasiranog zrenjaninskog Borca iznosi svega tri boda.

Upravo je kolektiv iz Zrenjanina prethodnog vikenda u okviru gradskog takmičenja ostvario najubedljiviju ovosezonsku pobedu. U okviru 13. prvenstvenog kola ekipa Borca je rekordnim trijumfom rezultatom 14:;0 savladala ekipu Partizana iz Tomaševca.

Interesantno je napomenuti da je Borac stigao do "neverovatne" pobede i pored činjenice da je u prvom delu šampionata Partizan protiv istog rivala ostvario "ubedljiv" trijumf rezltatom 3:0.

Foto: Facebook.com/Mesna zajednica Tomaševac

Crno-beli iz Tomaševca

 

Katastrofalnim rezultatom u Zrenjaninu, Partizan je nastavio seriju negativnih rezultata. Crno-beli su poslednji trijumf ostvarili krajem oktobra prethodne godine kada su na svom terenu savladali Tamiš iz Farkaždina rezultatom 3:0, a od tada su u četiri uzastopna meča ostvarili isto toliko poraza uz katastrofalni gol koeficijent 0:25.

Pred crno-belima je grčevita borba za opstanak sa ekipom Mladosti iz Lukićeva, a u narednoj prvenstvenoj rundi dočekuju lidera ekipu Bilećanina iz Sečnja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading