POVRATAK: Sa mnogo uspeha je nosio crno-beli dres - nakon godina provedenih u pečalbi, iskusni napadač se vraća u Srbiju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.04.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer bomba u Šuljamu.

POVRATAK: Sa mnogo uspeha je nosio crno-beli dres - nakon godina provedenih u pečalbi, iskusni napadač se vraća u Srbiju!

Foto: Napredak 2021 Šuljam

Fudbaleri Napretka 2021 iz Šuljama u prva dva prolećna kola u okviru Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica zabeležili su jedan remi (Sloboda Šašinci 1:1) i isto toliko poraza (Trgovački Sremska Mitrovica 1:2) i trenutno sa deset osvojnih bodova drže poslednju poziciju navedenog ranga takmičenja.

 

Međutim, u nastavak prvenstvenih borbi ekipa ulazi osetno pojačana fudbelrom koji iza sebe ima bogato internacionalno iskustvo.

Reč je o Draganu Galiću.

Popularni Gale igra na poziciji centralnog napadača. Ima 40 godina, a u pitanju je poznato ime prvoligaškog fudbala koji je u ovom rangu takmičenja nosio crno-beli dres Srema iz Sremske Mitrovice.

Uz navedenu ekipu, Galić je u Srbiji nastupao i za lazarevačku Kolubaru, čačanski Borac i ČSK Pivaru iz Čelareva, a takođe poseduje i internacionalno iskustvo igranja u Poljskoj, Kini, Islandu i Jermeniji.

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Iskusni napadač oblači dres Napretka 2021 iz Šuljama

 

Kada je reč o ekipi Napretka 2021, priliku za osvajanje novih bodova, klub iz Šuljama će imati već u nedelju 9. aprila kada će sa početkom od 15.30 časova dočekati Slogu iz Čalme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading