NIŠTA OD BORBE ZA TROFEJ: "Oklopnici" će morati da sačekaju neku novu priliku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.04.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica je morala biti otkazana...

NIŠTA OD BORBE ZA TROFEJ: "Oklopnici" će morati da sačekaju neku novu priliku!

Foto: FK Smederevo 1924

Prethodnog vikenda fudbalska Srbija je uživala u derbi susretu 19. kola Srpske lige Zapad u kojem je pribojski FAP na svom stadionu u gradu na Limu savladao čačanski Borac 1926 rezultatom 4:3, a navedeni susret je najviše obradovao pristalice Smedereva 1924.

 

Popularni "oklopnici" su teško došli do 15. prvenstvene pobede nad OFK Mihajlovcem (2:1), ali zahvaljujući ostvarenju u Priboju stekli su šest bodova prednosti u borbi za plasman u drugi stepen srpskog klupskog fudbala

Pored prvenstvenih borbi koje su svakako pioritet Smedereva 1924, klub sa mnogo mabicija učestvuje u kup takmičenju. U sredu 5. aprila trebala je da se odigra utakmica Kup Fudbaslkog saveza Regiona zapadne Srbije, ali je ona usled vremenskih (ne)prilika morala biti otkazana. Smederevci su trebali da otputuju u Petrovac na Mlavi gde bi se sastali sa domaćom Slogom 33, ali će ipak susret biti odigran u nekon drugom terminu koji će naknadno biti određen.

Foto: FK Smederevo 1924

Važno obaveštenje

 

Da podsetimo, danas se, usled obilnih snežnih padavina, saopštenjem oglasila i Zajednica klubova Super i Prve lige Srbije u kojem stoji da su svi mečevi prvoligaškog karavana koji su trebali da se odigraju u sredu 5. aprila otkazani i odigraće se predstojeće subote.

Kada je reč o prvenstvenoj borbi, ekipu Smedereva 1924 u nedelju 9. aprila očekuje gostovanje u Krupnju gde će se sastati sa ekipom Rađevca.

 

 

Sa druge strane, Sloga 33 iz Petrovca na Mlavi nastavlja borbu za vrh Zone Podunavsko-šumadijske, a u subotu 8. aprila dočekuju Moravu iz Velike Plane.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading