SAMO NAM POBEDA IGRA: Trener Kurtušić nema dilemu - "kanarinci" padaju pred punim šabačkim stadionom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.04.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvoligaški fudbaleri ipak u sredu 5. aprila neće izaći na teren.

SAMO NAM POBEDA IGRA: Trener Kurtušić nema dilemu - "kanarinci" padaju pred punim šabačkim stadionom!

Foto: Starsport

U Šapcu je u sredu 5. aprila trebao da se odigra jedan od zanimljivijih duela 28. runde prvoligaškog karavana, ali su zimski uslovi u sred proleća prouzrokovali odlaganje kompletnog prvenstvenog kola. Tim povodom se danas saopštenjem oglasila i Zajednica klubova Super i Prve lige u kojoj je istaknuto da će planirani mečevi biti odigrani predstojećeg vikenda.

 

Samim tim, novosadski "kanarinci" putuju u Šabac u subotu 8. aprila, a i pored činjenice što je utakmica pomerena za tri dana, šef stručnog štaba šabačkog prvoligaša Ivan Kurtušić, je analizirao predstojećeg protivnika i istakao kakva su očekivanja u redovim crveno-crnih sa Save:

- Novonastala situacije ne menja naš cilj za sledeću utakmicu, gde nam samo pobeda igra u borbi za naš krajnji cilj. Igramo protiv ekipe koja je trenutno u borbi za baraž, mesto za Super ligu, koja ima odlične superligaške igrače i pojedince, kao i trenera sa dosta iskustva. Ispred nas su na tabeli i imaju šest bodova više od nas. Ali ubeđen sam da ovakvim pristupom i igrom koju prikazujemo ove polusezone i proleća, pred našim navijačima, koje bih ovim putem pozvao da dođu u što vecem broju i pomognu nam da osvojimo nova tri boda i zabeležimo novu pobedu

Foto: FK Mačva Šabac

Trener Šapčana na konferenciji za medije

 

Da podsetimo, šabačka Mačva trenutno zauzima 11. poziciju na tabeli drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja sa samo bodom više u odnosu na gornjomilanovački Metalac koji se nalazi u zoni ispadanja, ali i sa svega tri boda manje u odnosu na poziciju koja po okončanju ligaškog dela takmičenja vodi u plej-of fazu.

- Prva liga Srbije, 28. kolo:

Mačva (Šabac) - RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad)

Stadion: FK Mačva u Šapcu

Datum: Subota, 8. april

Početak: 16 časova

Nakon susreta sa RFK Novim Sadom 1921, ekipa Mačve će gostovati u Kruševcu gde će se sastati sa ekipom Trayala, a zatim u grad na obalama Save stiže ubsko Jedinstvo.

Ostaj da se vidi može li "šabačka čivija" da stigne do gornjeg dela tabele čime automatski obezbeđuje u opstanak u Prvoj ligi Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading