REKORDNO OSTVARENJE: Demonstracija moći na beogradskom moru - BSK brojao do 15! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.04.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiša i loše vreme nisu ih sprečili da do vrha napune mrežu protivnika.

REKORDNO OSTVARENJE: Demonstracija moći na beogradskom moru - BSK brojao do 15! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Prethodnog vikenda u okviru Prve beogradske lige - "grupa B" zabeležen je zasigurno jedan od najubedljivijih trijumfa u istoriji prestoničkog fudbala.

 

Na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji u okviru 17. kola "Grupe B" elitnog ranga Beograda, sastale su se ekipe BSK 1926 iz Baćevca i Omladinac i Omladinac iz Velikog Polja

I pre susreta koji je okupio stotinak ljubitelja fudbala, znalo se ko je apsolutni favorit u ovom meče, ali svakako se nije moglo očekivati da će domaćin čak 15 puta tresti mrežu golmana Damjanovića.

Gosti su uspevali da odole u prvih dvadeset minuta igre, a onda u roku od 11 minuta tri lopte završavaju iza leđa čuvara mreže kolektiva iz Velikog Polja. Samo minut nakon što je Marić iz jedanaesterca postigao treći pogodak za ekipu BSK 1926, iz igre je zbog drugog žutog kartona morao da izađe Milan Nikolić, što je dodatno oslabilo redove Omladonca koji u aktuelnoj sezoni nije uspeo da osvoji niti jedan prvenstveni bod.

Do odlaska na odmor još tri puta se tresla mreža gostiju, da bi prava kanonada usledila u drugih 45 minuta igre kada je domaćin još devet puta matirao Damjanovića koji se nalazio na pravoj "vetrometini".

 

 

Za kraj treba napomeuti da su po četiri gola za pobedničku ekipu postigli Dragan Gogić i Aleksandar Marić. Jovan Jevremović se tri puta upisao u listu strelaca, a gol manje postigao je Stefan Torbica. Po jedan pogodak delo su Steva Nikolića i Srđana Ćirića.

- Prva beogradska liga - "grupa B", 17. kolo:

BSK 1926 (Baćevac) - Omladinac (Veliko Polje) 15:0 (6:0)

Stadion: Igralište FSB na Adi Ciganliji

Gledalaca: 100

Sudija: Marko Krstić

Strelci: D. Gogić 20`, 36`, 44`, 68`, A. Marić 22`, 31`(11.m), 66`, 68`, J. Jevremović 34`, 47`, 48`, S. Nikolić 73`, S. Torbica 77`, 81`, S. Ćirić 82`

Žuti karton: M. Nikolić (Omladinac)

Crveni karton: M. Nikolić Omladinac)

BSK 1926 (Baćevac): Filipović, Ilijev, Nikolić (Vučetić), Matić (Žujović), Ćulum, Stojanović, Ivković (Torbica), Gogić (Ćirić), S. Nikolić, Marić, Jevremović.

Omladinac (Veliko Polje): Damjanović, Jovanović, Ž. Nikolić, M. Nikolić, Mladenović, B. Đokić, Vojinović, Perenčević, Petrović, Šainović (Stamenić), O. Đokić (Stepanović).

U narednom prvenstvenom kolu BSK 1926 gostuje u Zvečki ekipi Budućnosti, dok će Omladinac dočekati petoplasirani Vranić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading