SERIJI TIMA IZ KUMANA JE DOŠAO KRAJ: Ekipa 2. Oktobra pretrpela poraz na gostovanju u Banatskom Despotovcu!

Autor:

Sport

05.04.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći igrači smirenijom i konkretnijom igrom stigli do nova tri boda.

SERIJI TIMA IZ KUMANA JE DOŠAO KRAJ: Ekipa 2. Oktobra pretrpela poraz na gostovanju u Banatskom Despotovcu!

Foto: FK Mladost Banatski Despotovac

U okviru 20. kola PFL-a Zrenjanin ekipa Mladosti iz Banatskog Despotovca ugostila je sastav 2. Oktobra. Prvi susret ova dva tima igran u Kumanu završen je pobedom domaćina rezultatom 4:2.

Republika

Gostujući tim je od starta prolećnog dela prvenstva upisao 10 od mogućih 12 bodova, dok je sastav Mladosti imao polovičan učinak, na svoj bodovni saldo su dodali šest bodova od nastavka šampionata.

Krenuli su gosti dosta organizovanije od samog starta u odnosu na domaćina, fizička sprema igrača 2. Oktobra je bila na visokom nivou.

Nalete u prvoj polovini prvih 45 minuta uspeli su da odbiju igrači Mladosti, golman Marić je u dve situacije odlično reagovao i uspešno je sačuvao svoj gol.

Uspeli su domaći da "pregrme" početni udar gostiju, zaigrali su dosta bolje što je rezultiralo šansama pred golom gostujuće ekipe.

Posle dva neuspela pokušaja, mreža golmana Radosavljeva zatresla se u 36. minutu.

Miloš Topalović je sa loptom probio po sredini, uputio je pas ka Milanu Mitroviću kome nije bilo teško da postigne gol za vođstvo Mladosti, 1:0.

To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena u kome je pokazan samo jedan žuti karton, strelac gola za domaće, Mitrović je "požuteo" zbog bezobzirnog starta. 

Poučeni startom meča, domaći igrači su dosta bolje ušli u nastavak susreta, nisu dozvolili isti scenario sa početka.

Strpljivom igrom su čuvali vođstvo i čekali su eventualne greške protivnika. 

U 63. minutu Gavranić krade loptu na centru, šalje je do Topalovića koji ulazi u kazneni prostor protivnika i rutinski je šalje u bliži ugao, 2:0. 

Pritiskali su gosti do samog kraja meča, ali bez nekih konkretnih prilika pred golom Marića.

Pokušao je gostujući šef stručnog štaba izmenama da unese promene u igru svog tima, ali mu to nije pošlo za rukom.

Mladost (Banatski Despotovac) - 2. Oktobar (Kumane) 2:0 (1:0)

Mladost: Marić, Mijatović, S. Topalović, Mitrović, Stefanov, B. Topalović, M. Topalović, Gaborov, Kaurin, Gavranić, Krstović (od 69' Ćurašković)

2. Oktobar: Radosavljev, Vidović, Levaja, Sekulić, Simonović (od 69' Lazić), Ostojić (od 69' Rasimi), Zakić, Barta, Janković, Nosonjin (od 76' Obradović), Vijoglavin (od 69' Tešić)

Ovom pobedom ekipa Mladosti stigla je do deobe sedme pozicije na tabeli sa 31 bodom, dok sastav 2. Oktobra ima tri manje i zauzima 11. mesto u ligi.

U sledećem kolu 2. Oktobar dočekuje ekipu Vojvodine (Novo Miloševo), dok sastav Mladosti gostuje timu Krajine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading