GOSTI "UKRALI" LOPTU CRNO-BELIMA: Golman Đurić uprkos porazu njegovog tima, poneo epitet igrača utakmice!

Autor:

Sport

05.04.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Prvog Partizana nisu imali rešenje za igru Ježevice.

GOSTI "UKRALI" LOPTU CRNO-BELIMA: Golman Đurić uprkos porazu njegovog tima, poneo epitet igrača utakmice!

Foto: FK Ježevica

U okviru 19. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Prvog Partizana ugostila je sastav Ježevice koji je u prvom meču ova dva tima slavio na domaćem terenu rezultatom 3:0.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa 22 boda što je trenutno dovoljno za deseto mesto na tabeli, dok je sastav Ježevice sa 40 bodova na deobi druge pozicije, samo jedan bod manje u odnosu na lidera.

Od samog starta meča gosti su kontrolisali igru, a rani gol im je dodatno pomogao da pruže svoju prepoznatljivu partiju.

Igrao se četvrti minut kada je Nenad Cicović savladao Nemanju Đurića na golu Prvog Partizana, 1:0 za goste.

Isti igrač je "naterao" domaćina da opet krene sa centra u 21. minutu.

Do kraja poluvremena situacija na terenu se nije promenila, kontrolisali su utakmicu gosti, dok su domaći igrači sa par poluprilika pokušavali da ugroze gol Nestorovića, ali nisu uspeli.

U redovima Ježevice tokom prvog poluvremena izvršene su dve prinudne izmene zbog povreda, ovom prilikom igračima želimo brz oporavak i da se što pre vrate na teren. 

Posle desetominutne pauze, izvrešene su određene rotacije u taboru domaćina, plan je bio da se poremeti igra protivnika, ali bezuspešno.

Nizale su se prilike gostiju pred golom Đurića koji je na ovom meču izrastao u junaka svom tima i pored poraza koji je na kraju bio 2:0.

U poslednjih 20 minuta gosti su imali bar pet (a bilo ih je i više), stopostotnih prilika za uvećanje prednosti, ali je Đurić maestralnim intervencijama zaslužio i pohvale gostujućih igrača.

Prvi Partizan (Užice) - Ježevica (Velika Ježevica) 0:2 (0:2)

Prvi Partizan: Đurić, Čolić, Ljujić, Kovačević, Delić, Simić (od 57' Nikolić), Stamatović, Kovačević, Poledica (od 68' Sokić), Bunčić, Janković (od 81' Kojadinović)

Ježevica: Nestorović, Đorđević, Gavrilović, Krejović (od 24' Topalović), Cicović, Brašnjević (od 75' Živković), Šmakić, Pešić, Jovanović, Borović, Volić (od 38' Jelić)

Rezultatom na ovom meču oba tima su ostala na svojim pozicijama. Ježevica je nastavila borbu za poziciju koja vodi u viši rang, dok će sastav Prvog Partizana bodove za sredinu tabele potražiti protiv sledećeg protivnika.

U sledećem kolu ekipa Ježevice dočekuje sastav Tare, dok Prvi Partizan gostuje timu Gorobilje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading