FRUŠKOGORAC PRED KRAJ SUSRETA DO SVA TRI BODA: Rezervista Filipović je "džoker" koji je doneo pobedu!

Autor:

Sport

05.04.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma zanimljiva utakmica, posle koje su gosti imali više razloga za slavlje.

FRUŠKOGORAC PRED KRAJ SUSRETA DO SVA TRI BODA: Rezervista Filipović je "džoker" koji je doneo pobedu!

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

U okviru 17. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Mladosti (Buđanovci) ugostila je sastav Fruškogorca iz Krčedina koji je u prvom susretu pred svojim navijačima slavio rezultatom 2:1.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa 27 bodova, što je dovoljno za petu poziciju na tabeli, dok je Fruškogorac sa osam bodova manje na deobi devetog mesta.

Posle početnog ispitivanja snaga prvu ozbiljniju priliku imali su domaći igrači, koji su držali loptu u svom posedu i pokušavali su sa par udaraca iz daljine.

Gosti su konsolidovali svoje redove i krenuli su ofanzivnije ka golu Miloševića. 

Igrao se 16. minut kada se posle prekida u kaznenom prostoru Mladosti najbolje snašao mladi Duško Dimitrijević, koji smešta loptu u mrežu, 1:0 za Fruškogorac.

Do kraja poluvremena u kojem su pokazana tri žuta kartona, beležimo još par prilika na obe strane, ali bez promene rezultata.

Samo pet minuta od nastavka igre, gotovo ista situacija kao kod prvog gola, dešava se i sada, ali ovoga puta u kaznenom prostoru Fruškogorca.

Nikola Čekić je bio najsnalažljiviji u gužvi i uspeo je da donese izjednačenje svoj timu, 1:1.

Posle dva gola, tempo igre je delimično opao, treneri su posegli za igračima sa klupe i u tom potezu bolje je prošao gostujući tim na kraju.

Rezervista Dragan Filipović je u 85. minutu odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora smestio loptu u gornji desni ugao gola gomaćina, 2:1 za goste.

To je ujedno bio i konačan rezultat susreta, gostujuća publika koja je na ovom duelu bila u velikom broju krenula je sa slavljem.

Mladost (Buđanovci) - Fruškogorac (Krčedin) 1:2 (0:1)

Sa nova tri boda Fruškogorac je napredovao za jedno mesto na tabeli, dok je ekipa Mladosti nazadovala, takođe za samo jednu poziciju.

U sledećem kolu Fruškogorac dočekuje sastav ČSK Čortanovci, dok Mladost gostuje u Ljukovu istoimenoj ekipi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading