HET-TRIK MARKOVIĆA ZA NOVA TRI BODA PUKOVCA: Oslabljeni sastav Delijskog Visa nije mogao više na gostovanju u Pukovcu!

Autor:

Sport

04.04.2023

00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meso nastavlja da rešeta!

HET-TRIK MARKOVIĆA ZA NOVA TRI BODA PUKOVCA: Oslabljeni sastav Delijskog Visa nije mogao više na gostovanju u Pukovcu!

Foto: FK Pukovac

U okviru 19. kola Zone Centar ekipa Pukovca ugostila je sastav Delijskog Visa koji je u prvom duelu ova dva tima na domaćem terenu slavio rezultatom 2:0.

Republika

Domaćin je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije, dok je ekipa Delijskog Visa sa tri boda više u odnosu na Pukovčane bila na deobi osmog mesta.

Gostujući sastav je na ovaj susret došao desetkovan neigranjem standardnih igrača iz zadnje linije, ali to nije sprečilo igrače koji brane boje Delijskog Visa da daju svoj maksimum.

Domaći tim je od samog starta meča diktirao tempo igre, dok su gosti pre svega branili svoj gol, ali su i vrebali svoju priliku iz kontra napada i brzih promena poseda.

Uspela je domaća ekipa da dođe do vođstva u 43. minutu i da sa minimalnom prednošću ode na desetominutni odmor. Udarac napadača Pukovca, Nemanje Markovića je na putu ka golu zakačio nekog od igrača, promenio je pravac i završio je iza leđa golmana Delijskog Visa, 1:0.

Na startu drugog poluvremena posle kontakta sa loptom jednog od igrača gostiju u svom šesnaestercu sudija pokazuje na belu tačku. Siguran realizator najstrožije kazne bio je popularni "Meso" koji je svojim drugim golom na utakmici duplirao prednost Pukovčana. 

Pokušavali su gosti da promene nešto u igri kako bi došli do gola domaćina, ali im to nije polazilo za nogom.

Igrao se 60. minut kada je Marković posle kombinacije sa kapitenom Markom Jankovićem postigao svoj treći gol na meču, Pukovac vodi 3:0.

Pred sam kraj susreta gostujući tim preko Ivice Stojanovića uspeo je da ublaži poraz, 3:1.

Pukovac - Delijski Vis 3:1 (1:0)

Pukovac: Mitić, Veljković, Smiljković, Tošić, Petković (od 46' Cakić), Agušević (od 70' Stojanović), Janković (od 60' Zlatanović), Marković, Momirović, Trajković, Mišić (od 70' Stojković)

Delijski Vis: Lazarević, Mustafić, Perović, Stefanović, Andrejić, Miljković, Cvetanović, Stojković (od 60' Stanisavljević), Stošić, Marinković (od 55' Đurović), Stojanović

Sa nova tri boda ekipa Pukovca stigla je do desete pozicije na tabeli koju deli upravo sa sastavom Delijskog Visa sa po 25 bodova.

U sledećem kolu Delijski Vis dočekuje ekipu Svrljiga, dok Pukovac gostuje Rudaru iz Jelašnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading