POSLE DUŽEG VREMENA SMENA NA VRHU: Lošu formu jesenjeg prvaka ovog proleća iskoristio je sastav Vojvoda Stepe!

Autor:

Sport

03.04.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz Draginja je uz meč manje stigala do deobe prvog mesta na tabeli.

POSLE DUŽEG VREMENA SMENA NA VRHU: Lošu formu jesenjeg prvaka ovog proleća iskoristio je sastav Vojvoda Stepe!

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

U okviru 17. kola Međuopštinske lige Pocerina ekipa Vojvode Stepe iz Draginja ugostila je sastav Letnjikovca. Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:2.

Republika

Domaći tim je u ovaj susret ušao sa serijom pobeda, i od samog starta su krenuli ofanzivno ka golu protivnika kako bi što pre došli do vođstva.

Igrao se 25. minut kada je Nemanja Poledica glavom posle udarca iz ugla savladao golmana Bojana Kosanića, 1:0 za domaćina.

Pet minuta kasnije Stojanović odlično spaja sa golom Strahinju Lazića koji je u situaciji 1 na 1 sa golmanom Kosanićem šalje loptu u mrežu, Vojvoda Stepa vodi 2:0.

Do kraja prvog poluvremena gosti su pokušavali da dođu do povoljnijeg rezultata pred odlazak na pauzu, ali nisu uspeli u tome.

Posle desetominutne pauze igrači Letnjikovca su dosta bolje zaigrali, u 54. minutu je trener Branimir Cvetković sva tri igrača sa klupe poslao u igru i to se ispostavio kao odličan potez.

Lale Selimović je dva minuta po ulasku u igru zatresao mrežu Barjaktarova, gosti dolaze na samo gol zaostatka, 2:1.

"Probudili" su se domaći igrači, uputili su par udaraca ka golu protivnika i jedan od njih je završio iza leđa Kosanića.

Nakon centaršuta Pajčina, na drugoj stativi se odlično snalazi Nenad Stanojević koji smešta loptu u mrežu, 3:1.

Pred kraj susreta gosti su umalo opet savladali golmana domaćih, ali je Ignjatović odličnom intervencijom izbacio loptu sa gol linije i sprečio je ulazak meča u neizvesnu završnicu. 

Vojvoda SS - OFK Letnjikovac 3:1 (2:0)

Vojvoda Stepa: Barjaktarov, Ignjatović, Maletić (od 76' Mihailović), Dobrić, Poledica, Stojanović, Lazić (od 84' Mihailović), Pajčin, Stanojević, Bogojević, Vasić (od 63' Svičević)

Letnjikovac: Kosanić, Arsenović, Alimipić (od 54' Samardžić), Ranković, Lekić, Tomić (od 54' Gladović), Radojević, Gavrilović, Knežević, Ercegovčević (od 54' Selimović), Stanković

Novom pobedom i usled kiksa jesenjeg prvaka, sastav iz Draginja je sada na deobi prvog mesta sa ekipom Radničkog, uz meč manje.

U sledećem kolu Letnjikovac dočekuje ekipu Šipurske Livade, dok Vojvoda Stepa gostuje timu Mišar.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading