REŠILI SMO DA SE PROMENIMO I OPROSTIMO: Aleks poslala jasnu poruku, pogledajte kako izgleda nekoliko dana POSLE POROĐAJA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" blista od sreće!

REŠILI SMO DA SE PROMENIMO I OPROSTIMO: Aleks poslala jasnu poruku, pogledajte kako izgleda nekoliko dana POSLE POROĐAJA! (FOTO)

Foto: ATAImages

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, nedavno je postala majka, donoseći na svet svoju ćerkicu Leonu. Nakon napuštanja porodilišta 22. aprila, Aleksandra gotovo da nije izlazila iz stana, ali nedavno se snimila u automobilu, otkrivajući da se negde uputila.

Uz belu majicu i džins, Aleksandra je pokazala i da je već vratila kilažu na staro, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti. Pored toga što su svi gledali njen fizički izgled, veliku pažnju privukla je i pesma uz koju se snimila. Ona je pevušila hit pevačice Mine Kostić, koji su svi povezali za njenim turbulentnim odnosim sa Filipom Carem, sa kojim je nakon gomile problema uspela da pronađe zajednički jezik i njihovoj ljubavi pruži novu šansu. 

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Nikolić

- Kažeš grešili smo, kažeš rešili smo da se promenimo i da oprostimo, da prebolimo. Kažeš, moraćemo da se okrenemo novim pobedama, kažeš shvatićemo da se volimo - glasio je tekst pesme Mine Kostić uz koju se novopečena mama danas snimila u automobilu. 

Iako je poznata po svom javnom životu, Aleksandra sada uživa u ulozi majke i posvećuje se svojoj ćerkici Leoni. Njena posvećenost majčinstvu je primetna, jer se gotovo ni u jednom trenutku ne odvaja od svoje mezimice. Ova nova faza u njenom životu je donela promene, ali Aleksandra izgleda srećnije nego ikad pre.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Inače, Aleks bi uskoro sa ćerkom trebala da se preseli u Hrvatsku, gde će sa Filipom da započne porodični život. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading