"OVO NIJE LIČNA BORBA ALEKSANDRA VUČIĆA VEĆ SVIH NAS" Milan Knežević: Dižemo glavu i gledamo silnike u oči da im kazemo: Dosta je!

Autor:

Vesti

16.05.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uveren sam da će ova poruka predsednika Srbije biti ujedno i poruka svekolikog našeg naroda, rekao je on.

"OVO NIJE LIČNA BORBA ALEKSANDRA VUČIĆA VEĆ SVIH NAS"  Milan Knežević: Dižemo glavu i gledamo silnike u oči da im kazemo: Dosta je!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

Sednica Generalne Skupštine UN o rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici posle dva odlaganja zakazana je za četvrtak, 23. maj,  koji će u istoriji ostati obeležen kao jedan od  najtežih i najvažnijih dana za Srbiju i naš narod. 


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovaće u Njujork da bi tada, u ime države i naroda iz Srbije i Republike Srpske, vodio nimalo laku bitku za odbranu vitalnih nacionalnih interesa jer predaje, kako je najavio, nema i neće biti!U toj borbi predsednik uživa sve snažniju podršku naših građana širom sveta koji pozivaju na slogu i jedinstvo.


Među njima je i Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore, koji u razgovoru za Republiku ističe da smatra da svaki Srbin, ili makar većina njih, gde god da žive, razumeju da Rezolucija o Srebrenici, nije lična borba Aleksandra Vučića.- Mogao je i on kao neki ranije, da se pravi kako se ništa nije desilo, i kako je ovo još jedna u nizu rezolucija kojima nas dodatno crne i beleže u tefteru genocida, ali eto, sila Boga ne moli, i sve će proći za desetak dana. Naslušali smo se u prošlosti takvih objašnjenja i sleganja ramenima, ali sad po prvi put dižemo glavu i gledamo silnike u oči da im kazemo:"dosta je". Uveren sam da će ta poruka iz usta Aleksandra Vučića biti ujedno i poruka svekolikog našeg naroda - zaključuje Knežević za naš portal. 


Inače, Knežević se danas susreo sa predsednikom Srbije u Kotoru,  gde se održava samit lidera Zapadnog Balkana i EU pod sloganom "Jedan region, zajednička vizija". On je tom prilikom Vučiću poklonio sabrana dela Petra Drugog Petrovića Njegoša: - Ali ne za kućnu biblioteku, već za Ujedinjene nacije, da naš vladika gleda u oči Nemce i Ruanđane koji bi da ga proglase genocidnim. Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka! Svi znamo gde Crna Gora treba da bude - napisao je Knežević u objavi koju je Vučić podelio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (15)

Loading
Мiraš

16.05.2024 13:22

Ово одражава солидарност и јединство које се тражи у политичким изазовима.

Đorđije

16.05.2024 13:24

Подигнуте главе и гледати силније у очи је одраз отпора и одлучности да се супротставимо било каквим притисцима.

Balša

16.05.2024 13:25

Фраза “Доста је!” може бити моћан позив на акцију за промену, сугеришући да је дошло време за окончање одређених поступака или политика које се сматрају штетним.

Mila

16.05.2024 14:29

Hvala na iskrenoj podršci.