RAZVOD TEODOSIĆA I JELISEVETE: Glumica jednim potezom stavila tačku aferu koja je potresala Srbiju

Autor:

Sport

16.05.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije o razlazu nedeljama su bile u javnosti, a sada je lepša polovina košarkaša Zvezde poslala snažnu poruku svima.

RAZVOD TEODOSIĆA I JELISEVETE: Glumica jednim potezom stavila tačku aferu koja je potresala Srbiju

Foto: Ata images, ST/Vladimir Lukić, Starsport

Miloš Teodosić grabi ka titulu u AdmiralBet ABA ligi sa svojom Crvenom zvezdom jer su povei sa 2:0 u finalnoj seriji protiv Partizana. Crveno-beli će prvu meč loptu imati u nedelju 19. maja na gostovanju u Areni, pa ako tada prigrabe trofej, ili u preostale dve meč lopte, Teo će doći do drugog trofeja u crveno-belom dresu, posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća.

Upravo će nekadašnji kapiten Srbije verovatno biti najsrećniji da ostvari dečački san, pogotovo u sezoni kada je dobijao puno bolnih "bočni udaraca". Naime, u vreme kada je Zvezda išla po "Žućkovu levicu", a Miloš trebalo da proslavi rođendan, celokupna srpska javnost spekulisala je o njegovom razvodu sa glumicom Jelisavetom Orašanin. Oni su te viđani zajedno, te su se rastajali, svako je imao nešto da kaže, dok su njih dvoje ćutali i govorili delima.

Ipak, najjaču poruku svima poslala je sada glumica. Ona je jednim potezom verovatno stavila tačku na priču o razvodu i to tako što je uživo bodrila supruga u drugom meču finalne serije AdmiralBet ABA lige i to sa njihovom ćerkicom Petrom.

Foto: Starsport

Jelisaveta sa ćerkicom Petrom u Pioniru

Na taj način ona je poručila Teu, ali i svima koji su ih proglasili za bivši par, da su zajedno, da se podržavaju međusobno, a da je ljubav prema deci ono najvažnije. Pritom to nije prvi put da ga je bodrila uživo od plasiranja priča o navodnom razvodu. Jelisevata je bila sa oboje dece na nedavnom duelu Evrolige protiv Olimpijakosa.

Koliko je Teu dolazak supruge i ćerke značio videlo se na terenu. On možda nije bio efikasan, ali je i te kako razigravao saigrače, što i jeste posao plejmejkera. Na kraju, tokom velikog slavlja u Pioniru, Teo je prigrlio ćerkicu i izveo je na parket sa velikim osmehom.

Foto: Starsport

Teo sa naslednicom tokom slavlja

Novu priliku za dokazivanje Miloš će imati u nedelju, a čak i da se osvajanje titule prolongira, da Partizan smanjim an 2:1 u seriji, imaće još dve prilike, najpre pred grobarima, a onda i u eventualnoj majstorici pred delijama, kada je za očekivati da će Jelisaveta opet biti u publici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading