MILOJEVIĆ ŠOKIRAO NAVIJAČE ZVEZDE: Trener crveno-belih povukao neočekivan potez pred meč sa Napretkom

Autor:

Sport

16.05.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstandardniji iz ekipe ispao iz tima.

MILOJEVIĆ ŠOKIRAO NAVIJAČE ZVEZDE: Trener crveno-belih povukao neočekivan potez pred meč sa Napretkom

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće danas Napretku u Kruševcu u meču 36. kola Superlige, odnosno pretposlednjem duelu u domaćem prvenstvu. Titula u šampionatu Srbije, sedma u nizu a 35. ukupno, je odavno osvojena, pa je trener Vladan Milojević rešio da povuče (ne)očekivan potez.

Naime, kako meč nema rezultatski značaj, a Zvezdu koliko 21. maja očekuje duel sa Vojvodinom u finalu Kupa Srbije u Loznici, Milojević je rešio da malo promeša karte. On ne želi ništa da rizikuje pred finale Kupa, pa će oni glavni igrači da se odmaraju, kao što su Dragović, Spajić, Rodić, Hvang, Ivanić, a neki od njih neće ni da otputuju u Kruševac, već će u Beogradu da odrade trening. Imajući to u vidu, on će u vatru baciti Zvezdinu decu, a može se desiti da će na stadion pod Bagdalom da istrči čak šest "bonusa igrača".

Foto: Starsport

Većina standardnih prvotimaca neće igrati u Kruševcu

Naime, na meču u Kruševcu debitovaće golman Ivan Guteša (22), koji je na pozajmici u Grafičaru, što znači da neće igrati najstandardniji u ekipi Izraelac Omri Glazer. Ovaj mladi talentovani golman već je pokazao svoje sposobnosti braneći na prijateljskom okršaju između Zvezde i Zenita, te se sada suočava sa velikim izazovom u  prvj zvaničnoj utakmici za crveno-bele. Takođe, a terenu će se naći i Zvezdina deca koja su već dobijala priliku.

Foto: FK Crvena zvezda

Debituje u zvaničnom meču: Ivan Guteša


Nakon meča sa Napretkom, svi igrači kreću sa pripremama za megdan sa Vojvodinom, koji se igra u Loznici. Crvena zvezda cilja osvajanje četvrte duple krune, te se očekuje da će tim biti u potpunosti spreman za ovaj izazov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading