EKIPA VIHORA I DALJE BEZ PORAZA NA SVOM TERENU: Domaći igrači odličnom partijom u prvom poluvremenu osigurali nova tri boda!

Autor:

Sport

03.04.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći teren, je domaći teren..

EKIPA VIHORA I DALJE BEZ PORAZA NA SVOM TERENU: Domaći igrači odličnom partijom u prvom poluvremenu osigurali nova tri boda!

Foto: FK Vihor Žbevac

U okviru 16. kola Pčinjske okružne lige ekipa Vihora ugostila je sastav Radničkog 2021, prvi duel ova dva tima igran u Vranju završen je pobedom gosta rezultatom 4:0.

Republika

Od samog starta meča igrači Vihora imali su loptu u nogama i kontrolisali su tok utakmice.

Prvi gol viđen je u 12. minutu kada je Marjan Stanimirović savladao golmana Simonovića za prednost domaćina od 1:0.

Pokušali su gosti posle primljenog gola da zaigraju nešto ofanzivnije i da izađu agresivnije na protivničku polovinu, ali je to rezultiralo novim pogotkom u njihovoj mreži.

Nikola Stošić je duplirao prednost Vihora u 25. minutu.

Do kraja prvog poluvremena Stanimirović je svojim drugim golom u mreži Radničkog 2021 postavio rezultat prvog dela igre na 3:0.

Intenzitet meča je u drugih 45 minuta dosta opao, igrači Vihora su "odrađivali posao", dok su gosti pokušavali da zatresu njihovu mrežu.

U 58. minutu glavni sudija na meču, Miloš Stojanović dosudio je kazneni udarac sa 11 metara u korist gostujućeg tima.

Siguran egzekutor najstrožije kazne bio je Sale Azirović, 3:1.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka gotovo da nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane, rezultat je ostao onaj iz 58. minuta.

Vihor (Žbevac) - Radnički 2021 (Vranje) 3:1 (3:0)

Vihor: Stamenković, Mančić, Krstić, Andrejević, Trajković, Stanimirović, Stošić, S. Stojanović, Z. Stojanović, Popović, Cvetanović

Radnički 2021: Simonović, Zenuni, Kadrijević, Memetović, Azirović, Mladenović, Ajetović, Jašarević, Mihajlović, Iseni, Ajredinović

Trener domaćeg tima, Radivoje Mikić je posle meča izjavio:

- Zahvaljujem se gostima na fer i korektnoj igri i čestitam obema ekipama na izuzetnoj borbenosti. Bilo je jako teško igrati u drugom poluvremenu protiv dobro fizički pripremljenog protivnika. Napad Radničkog predvodi Dejan Osmanović "Kaleja" koji je nekadašnji najbolji streac Super lige i bivši reprezentativac.

U sledećem kolu Radnički dočekuje OFK As, dok sastav Vihora gostuje u Suvojnici ekipi Mladosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading