TIM SPARTE OZBILJNO NAMUČIO DOMAĆINA: Roksa odličnim golom iz prekida uveo meč u mirnu završnicu! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2023

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri boda ostaju domaćinu.

TIM SPARTE OZBILJNO NAMUČIO DOMAĆINA: Roksa odličnim golom iz prekida uveo meč u mirnu završnicu! (VIDEO)

Foto: FK Sloboda Šašinci

Jedan od duela 13. kola GFL-a Sremska Mitrovica igran je u Šašincima gde je ekipa Slobode ugostila sastav Sparte. U prvom susretu u Grgurevcima slavio je gostujući tim rezultatom 3:1.

Republika

Teren, vreme i uslovi za igru za ovaj meč su bili fantastični, igrači oba tima su od samog starta ušli sa željom da osvoje sva tri boda.

Bilo je prilika na obe strane tokom celog susreta, ali su domaći igrači uspeli u 30. minutu da postignu prvi gol na meču.

Nikola Novaković je posle odličnog prijema "nanizao" nekoliko igrača gostiju, stvorio je sebi prostor za udarac koji je završio iza leđa golmana Vukmira, 1:0 za Slobodu.

Do odlaska na pauzu nije bilo promene rezultata, u sudijskoj beležnici sem gola, ostale kolone su ostale prazne.

Na startu drugog poluvremena u redovima gostiju izvršene su dve izmene.

Osam minuta od nastavka utakmice, mlađani Milanović je istrčao brzo po boku, uneo je loptu zatim u sredinu gde je srušen od strane protivničkog igrača, slobodan udarac sa nekih 22, 23 metara od gola. Loptu je namestio Darko Roksa, čiji je udarac levom nogom završio u golu Sparte, 2:0.

 

 

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, domaći igrači su spustili tempo igre i mirno su čekali poslednji sudijski zvižduk.

Sloboda (Šašinci) - Sparta (Grgurevci) 2:0 (1:0)

Sloboda: Ivanović, Topalović, Barać, Ristanović, Tomić (od 66' Zmiljanac), D. Milanović (od 66' Zarić), Čanadžija, Ristanović, Novaković, A. Milanović, Roksa (od 83' Mijatović)

Sparta: Vukmir, Vukojević, Vuković, Melentić, V. Tomašević (od 46' Veliki), Odžaklić, Radić, Krunić (od 64' Svilokos), Đ. Tomašević (od 46' Tešanović), Simić, Ivković

Iz redova Slobode su posle meča poručili:

- Čestitke ekipi Sparte koja je pokazala danas da će namučiti svaku ekipu u ligi, kao što smo i mi danas imali problema sa njima, želimo im puno uspeha u nastavku sezone. Našim momcima želimo da vredno rade u toku nedelje i da se spreme za veoma teško gostovanje koje ih očekuje. 

Sa nova tri boda ekipa Slobode je zadržala peto mesto na tabeli, dok je sastav Sparte i dalje devetoplasirani tim u ligi.

U sledećem kolu Sparta dočekuje Trgovački, dok Sloboda gostuje Planincu iz Ležimira.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading