UŽAS KOD BUBANJ POTOKA: Nesreća na autoputu izazvala haos i zastoj! Hitna pomoć prevezla pet osoba!

Autor:

Vesti

01.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća na auto-putu kod robne kuće Ikea izazvala veliki zastoj u saobraćaju

UŽAS KOD BUBANJ POTOKA: Nesreća na autoputu izazvala haos i zastoj! Hitna pomoć prevezla pet osoba!

Foto: ST/D. KADIĆ, Pxhere, Pxfuel, Wikimedia/Srđan Popović


Današnja saobraćajna nesreća koja se dogodila na auto-putu u blizini robne kuće Ikea kod Bubanj Potoka izazvala je veliki zastoj u smeru iz Beograda ka Nišu. Pet osoba je povređeno u ovoj nesreći, a prema saznanjima portala Telegraf, na lice mesta je brzo stigla Hitna pomoć kako bi pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenima.

Hitna pomoć reagovala brzo, tri osobe prevezene na VMA

Nakon saobraćajne nesreće, tri osobe - dve žene i jedan muškarac - su prevezene na Vojnomedicinsku akademiju radi daljeg lečenja. Ova brza reakcija Hitne pomoći je od presudnog značaja u sličnim situacijama, pružajući adekvatnu negu povređenima i prevozeći ih do medicinskih ustanova gde mogu dobiti odgovarajuću medicinsku pomoć.

Posledice nesreće i zastoj u saobraćaju

Nesreće poput ove imaju ozbiljne posledice po saobraćajni protok, često rezultirajući zastojem vozila duž auto-puta. Vozači se suočavaju sa produženim vremenom putovanja i nepredviđenim okolnostima usled ovakvih incidenata, što dodatno naglašava važnost preventivnih mera i pažljive vožnje.

Hitna reakcija i važnost bezbednosti u saobraćaju

Nesreće poput ove nas podsećaju na važnost hitne reakcije medicinskih timova, ali isto tako i na neophodnost poštovanja saobraćajnih propisa i vožnje u skladu sa uslovima na putu. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet svakog učesnika u saobraćaju, a brza reakcija i adekvatna medicinska pomoć mogu značajno uticati na ishod sličnih situacija.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading