SVI DETALJI GALA SVADBE ACE SOFRONIJEVIĆA: Harmonikaš najavio spektakl, zbog ovih scena će vam popadati vilice!

Autor:

Zabava

01.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Sofronijević je zakazao svadbu, pa otkrio sve detalje.

SVI DETALJI GALA SVADBE ACE SOFRONIJEVIĆA: Harmonikaš najavio spektakl, zbog ovih scena će vam popadati vilice!

Foto: Republika TV

Aca Sofronijević

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević, poznatiji kao Sofra, uskoro će stati na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom devojkom, doktorkom čije ime za sada nije otkriveno. Njihova veza je već duže vreme poznata javnosti, a sada se konačno ostvaruje u braku.

Sofra je otkrio da je venčanje zakazano za sedmi maj i da jedva čeka taj poseban dan. On je istakao da je veoma srećan i uzbuđen zbog ovog važnog koraka u svom životu, te da i njegovi prijatelji jedva čekaju da proslave sa njim.

Na svadbi će svirati orkestar Filipa Miladinovića, mladi talentovani muzičari iz Kraljeva, uz specijalne goste. Za narodnu muziku, jedan od vokala će biti Dejan Nedić Tejovac, dok će za zabavnu muziku zadužen biti Muharem Hadrović uz vokale Filipa Miladinovića.

Republika

Foto: E/Stock

 

 


Sofra je otkrio i specijalno iznenađenje za tu noć - po njegovoj želji, Zvonko Bogdan će imati svoj blok sa najboljim tamburašima Srbije. Očekuje se da će na svadbi biti prisutno čak 400 ljudi, što će ovaj događaj učiniti još spektakularnijim.

- Da, tačno je, ženim se sedmog maja - bio je iskren Aca, koji je otkrio i kako se oseća.

- Jako sam srećan i uzbuđen, jedva čekam i svi moji prijatelji jedva čekaju - ushićeno je govorio za Kurir, pa nastavio da priča o danu koji će mu obeležiti život.

- Sviraće na svadbi orkestar Filipa Miladinovića, mog učenika, mladi fantastični momci i devojke iz Kraljeva. Jedan od vokala za narodnu muziku biće Dejan Nedić Tejovac, a za zabavnu Muharem Hadrović uz vokale Filipa Miladinovića - kaže muzičar koji otkriva i specijalno iznenađenje za tu noć.

- Po mojoj želji Zvonko Bogdan će imati svoj blok sa najboljim tamburašima Srbije. Biće čak 400 ljudi - zaključuje vidno raspoložen Aca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nora

01.05.2024 21:32

Srecno i dugovecno!