JOVANA JOKSIMOVIĆ PROGOVORILA O NAJVEĆOJ INTIMI DO SAD: Otkrila istinu o odnosu sa roditeljima, OVE majčine reči nikad neće zaboraviti!

Autor:

Zabava

30.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović progovorila o svom privatnom životu!

JOVANA JOKSIMOVIĆ PROGOVORILA O NAJVEĆOJ INTIMI DO SAD: Otkrila istinu o odnosu sa roditeljima, OVE majčine reči nikad neće zaboraviti!

Foto: Instagram/jjovanajoksimovic,k1televizija /uranak

Jedno od najprepoznatljivijih lica domaće televizije svakako je Jovana Joksimović. Sa bogatim iskustvom i harizmom kojom zrači, Jovana je uspela da osvoji srca gledalaca širom Srbije i regiona. Njen radni angažman na malim ekranima proteže se kroz godine, te je stekla status jednog od najpoznatijih TV lica.

Iako je javna ličnost, Jovana Joksimović je poznata po tome što veoma pažljivo čuva svoj privatni život od radoznalih pogleda javnosti. Sa suprugom Željkom Joksimovićem, poznatim muzičarem, Jovana čini jedan od najskladnijih parova u javnom životu Srbije. Njihova ljubavna priča i porodični život intrigiraju javnost, ali par uspešno uspeva da održi balans između poslovnih obaveza i porodičnog života.

Foto: Tanjug / Jadranka Ilić

Jovana Joksimović

 

Roditelji Jovane Joksimović, Jovan i njena majka, bili su istaknuti akademski radnici na Mašinskom fakultetu. Otac Jovan je svoje znanje prenosio kao profesor, dok je majka bila angažovana na poziciji saradnice za naučno-istraživački rad. Očigledno je da je Jovana nasledila talenat i posvećenost ka radu od svojih roditelja, što je sigurno doprinelo njenom uspehu u karijeri.

- Stalno su me ubeđivali da, kada učim sa drugaricama, imam manje vremena da se družim. Nego, treba da učim sama i da onda lepo odem napolje da se igram sa vršnjacima. I bili su negde u pravu. Učila sam isključivo sama, čak su bili protiv toga da uzimam časove. Nisam imala privatne nastavnike, samo sam išla na engleski i francuski. U osnovnoj sam bila „vukovac“, a u srednjoj odličan đak. Fizika mi nije išla od ruke - ispričala je Jovana svojevremeno.

Foto: printscreen/K1 TV

Jovana Joksimović

 

- Mama je bila očajna što ne studiram kako treba. Kad naviknete roditelje na to da ste odličan đak, da nemaju nikakve probleme na tu temu, onda je sve drugačije. Odjednom rešim da neću da učim i da meni te studije idu na živce. Način na koji je Ekonomski fakultet funkcionisao te 2000. godine mnogo me je nervirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading