DERBI BORSKE OPŠTINE PRIPAO DOMAĆINU: Bilo je dosta prilika na obe strane, ali je konkretnijom završnicom Krivelj uzeo sva tri boda!

Autor:

Sport

04.04.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao je ovaj meč da ode i na drugu stranu, gosti su rano poveli, ali su domaći brzim golom vratili u utakmicu.

DERBI BORSKE OPŠTINE PRIPAO DOMAĆINU: Bilo je dosta prilika na obe strane, ali je konkretnijom završnicom Krivelj uzeo sva tri boda!

Foto: FK Krivelj

U okviru 18. kola Borske okružne lige ekipa Krivelja ugostila je sastav Brestovca koji je u prvom duelu ova dva tima na svom terenu slavio rezultatom 3:2.

Republika

U prva dva kola prolećnog dela prvenstva Krivelj je i dalje bez bodova, dok su Brestovljani na svoj bodovni saldo dodali četiri boda. 

Gostujući sastav je veoma brzo poveo, igrao se 3. minut kada je sudija pokazao na novi polazak sa centra. Nikola Božić je uspeo da savlada golmana Boćeševića.

Samo tri minuta kasnije iskusni Dragan Šćopić doneo je izjednačenje svoj timu, 1:1.

Do kraja prvog poluvremena viđena je prava takmičarska utakmica sa dosta duela i fudbalskih poteza, ali su se domaći zadovoljniji otišli na odmor.

U 33. minutu sudija Radlović je pokazao na belu tačku. Siguran egzekutor najstrožije kazne bio je Dragan Petković, 2:1 za Krivelj, prvo vođstvo domaćina.

To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena u kome je pokazan samo jedan žuti karton, Dejan Veličković iz redova Brestovca je "požuteo".

U toku pauze izvršene su dve izmene u redovima gostujućeg tabora.

Početak drugog poluvremena nastavljen je u istom ritmu, krenuli su ofanzivno igrači oba tima, ali se ubrzo opet zatresla mreža Stefana Vanucića, golmana Brestovca.

Udarac Petkovića iz kornera je uz "pomoć" golmana protivnika završio u mreži, drugi njegov gol, treći za Krivelj, 3:1.

Krenuli su gosti na sve ili ništa, pomerili su sve linije tima visoko na polovini protivnika i pokušavali su da prepolove zaostatak, ali u tome nisu uspeli.

Igrao se 71. minut kada je mladi Dušan Mladenesković istrčao kontra napad i smestio je loptu u mreži za konačnih 4:1.

Krivelj - Brestovac 4:1 (2:1)

Krivelj: Boćešević, Diljaj (od 88' Demiri), Dinulović (od 62' Lazarević), M. Mladennesković, Šćopić, Petrović, Stošanović (od 88' Kragujević), Buzejić (od 75' Ristić), D. Mladenesković (od 75' Ursuljanović), Petković, Kostić

Brestovac: Vanucić, Blagojević (od 74' Olarić), Biković (od 46' Antić), Sokolov, Živanović, Ristovski (od 60' Stanković), Božić (od 46' Dragojić), Radenković, Dragomirović, Veličković (od 60' Stojčić), Kalinić

Iz redova Krivelja su posle meča poručili:

- Utakmica je bila prava borbena, oba tima su imala svoje šanse, ali smo se mi bolje snašli i stigli smo do pobede. Jako bitna tri boda za nas, uhatili smo priključak za sredinu tabele i sada se nalazimo na samo bod zaostatka za ekipom Brestovca koja je na 10. poziciji na tabeli. 

U sledećem kolu ekipa Krivelja dočekuje Slogu iz Kobišnice, dok sastav Brestovca igra sa Polomom pred svojim navijačima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading