TRAKTORISTI TEŠKOM MUKOM PREORALI BANATSKU RAVNICU: IMT prekinuo crnu seriju uoči velikog derbija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideru nije bilo niti malo lako...

TRAKTORISTI TEŠKOM MUKOM PREORALI BANATSKU RAVNICU: IMT prekinuo crnu seriju uoči velikog derbija!

Foto: OFK Vršac

Seriju od četiri susreta bez trijumfa, fudbaleri IMT-a prekinuli su na nezgodnom gostovanju u Vršcu, mada se mora istaći da je lider teškom mukom stigao do tri veoma važna boda.

 

Jedan od zanimljivijih duela 28. kola Prve lige Srbije odigran je na Gradskom stadionu u Vršcu. Obe ekipe su u susret ušle sa jasnim ciljem da stignu do bodova. Vršačkim crveno-belima bodovi su bili neophodni kako bi nastavili borbu za plasman u plej-of fazu, dok je ekipi IMT-a pored prekida bodovnog posta, pobeda bila neophodna i kako bi očuvala bodovnu razliku u odnosu na konkuretne.

Koliko je značaj ovog susreta bio, govori i podatak da je sudija Mladen Jakovljević tokom 90 minuta igre podelio čak deset žutih i jedan crveni karton.

Kada je reč o samom susretu, dva ključna momenta dogodila su se u finišu meča. Prvo je iskusni tridesetjednogodišnji defanzivac vršačkih crveno-belih Nikola Tasić, inače igrač koji je u zimskom prelaznom roku stigao u Vršac iz redova IMT-a, u 70. minutu zbog dva žuta kartona morao ranije da napusti teren, da bi u 84. minutu Dejan Vidić uspeo da slomi otpor žilavog domaćina i donese "traktoristima" tri važna boda.

Foto: FK IMT

Strelac jedinog pogotka u Vršcu

 

- Prva liga Srbije, 28. kolo:

OFK Vršac (Vršac) - IMT (Novi Beograd) 0:1 (0:0)

Stadion:Gradsk istadion u Vršcu

Gledalaca: 500

Sudija: Mladen Jakovljević

Strelac: D. Vidić 84. minut

Žuti kartoni: Pavlov, Braunović, Tomić, Tasić (OFK Vršac); Radočaj, Blažić, Savić, M. Luković, Stefanović (IMT)

Crveni karton: Tasić (OFK Vršac)

OFK Vršac (Vršac): Andrijanić, Andrić (Blagojević), Braunović (Čejić), Ilić, Kadijević (Milivojević), Mršulja, Pavlov, Petrić, Tasić, Todorović (Kilibarda), Tomić.

IMT (Novi Beograd): Kojić, Blagojević (Stefanović), Delević, Džinović, Glišić, L. Luković, M. Luković, Radočaj (Kljevčanin), Savić, Stevanović (Kodžić, Vidić), Vukić (Stamenić).

Već u sredu 12. aprila u vanrednom 29-. prvenstvenom kolu, OFK Vršac gostuje na Novom Beogradu ekipi Radničkog, dok IMT očekuje derbi celokupnog šampionata. "Traktoristi" gostuju u Pančevu ekipi Železničara, a eventualnim trijumfom već bi se mogl oreći da su obezbedili plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading