BARIČKI EKSPLOZIV BEZ DETONATORA: Studenti položili i peti prolećni ispit - puleni trenera Jankovića su najprijatnije iznenađenje nastavka šampionata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2023

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je već potpuno jasno, "studentima" retko ko može da uzme bodove...

BARIČKI EKSPLOZIV BEZ DETONATORA: Studenti položili i peti prolećni ispit - puleni trenera Jankovića su najprijatnije iznenađenje nastavka šampionata!

Foto: FK Studentski grad

Dvadeset i petog dana meseca marta fudbaleri Studentskog grada gostovali su u popularnom "Zemunelu" i u duelu sa ekipom Teleoptika doživeli su neuspeh rezultatom 0:2 i mnogi su pomislili da su tri prolećna trijumfa, u kojima je savladan i jesnji šampion Zvezdara (1:0), samo plod trenutnog nadahnuća.

 

Međutim, popularni "studenti" su se brzo vratili na pobednički kolosek i nakon trijumfa nad novobeogradskim Ušćem (2:1), sa mnogo optimizma otputovali su u Barič na megdan ekipi protiv koje nikada ne može sa sigurnošću da se računa na osvajanje bodova i pored činjenice da ekipa Prve Iskre u dosadašnjem toku nastavka šampionata ne beleži očekivane rezultate.

Prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Prve Iskre rezultatom 3:0, ali ovoga puta su Novobeograđani su golovima Pavlovića i Šljukića stiglo do vredna tri boda kojima nastavljaju pohod ka sredini tabele i slobodno se može reći da ekipa ovosezonski šampionat može okončati u gornjem domu beogradske grupe srpskoligaškog karavana, što je do pre samo nekoliko nedelja smatrano nemogućom misijom

- Srpska liga Beograd. 21. kolo:

Prva Iskra (Barič) - Studentski grad (Novi Beograd) 1:2

Stadion: FK Prva Iskra u Bariču

Strelci za Studentski grad: Pavlović i Šljukić

Foto: FK Studentski grad

Peti trijumf "studenata" u šest odigranih mečeva

 

Nakon duela u Bariču, ekipa Studentskog grada sa 28 osvojenih bodova zauzima desetu poziciju na tabeli, dok se ekipa Prve Iskre nalazi na 13. poziciji sa šest bodova manj.

Narednog vikenda na programu je veliki novobeogradski derbi između Studentakog grada i Brodarca, dok će Prva Iskra u Borči odmeriti snagu sa domaćim BSK-om.

- Rezultati 21. kola Srpske lige Beograd:

Brodarac (Novi Beograd) - Jedinstvo (Surčin) 0:0

Ušće (Novi Beograd) - BSK Borča (Borča) 1:0

Torlak (Kumodraž) - Zemun (Zemun) 1:2

Prva Iskra (Barič) - Studentski grad (Novi Beograd) 1:2

Teleoptik (Zemun) - OFK Beograd (Beograd) 1:1

Borac (Lazarevac) - Sinđelić (Beograd); 9. april, 10 časova

Radnički (Obrenovac) - Budućnost (Dobanovci); 9. april, 11 časova

Zvezdara (Beograd) - BASK TEK (Beograd); 9. april, 16 časova

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading