PARTIZANOVE BEBE ODRŽALE PREDAVANJE: Kolokvijum u Zemunelu nije prošao prema očekivanju - "studenti" će morati da obnove gradivo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.03.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to je jednom moralo da se dogodi...

PARTIZANOVE BEBE ODRŽALE PREDAVANJE: Kolokvijum u Zemunelu nije prošao prema očekivanju - "studenti" će morati da obnove gradivo!

Foto: FK Studentski grad

Tokom prva tri prolećna kola u okviru Srpske lige Beograd, fudbaleri Studentskog grada ostvarili su isto toliko trijumfa kao i ekipe Zemuna i OFK Beograda, ali zahvaljujući najboljem gol koeficijentu 6:0, pred 19. rundu trećeg stepena srpskog klupskog fudbala bili su najbolja ekipa nastavka takmičenja.

 

Pred popularnim "studentima" tokom meseca marta redom su padali Sinđelić (1:0), lazarevački Borac (4:0) i Zvezdara (1:0) i očekivalo se da će savršeni skor biti nastavljen i na igralištu Sportskog centra "Partizan-Teleoptik" u Zemunu.

Od samog starta susreta fudbaleri Teleoptika krenuli su ofanzivno ka golu Bojovića, ali su se Novobeograđani umešno branili. Mogle su "partizanove bebe" i ranije da stignu do prednosti, ali je odbrana gostiju u tom momentu delovala nesavladivo.

Ipak, do promene rezultata dolazi u 25. minutu. Lopta je nakon udarca Bojata sa sedam, osam metara završila u mreži gostujuće ekipe.

Devet minuta kasnije, usledio je novi šok za "studente". I ovoga puta je u glavnoj ulozi bio Bojat koji je centrirao, a golman Bojović je kardinalno pogrešio i lopta je na iznenađenje svih prisutnih završila u mreži.

Prvu pravu priliku Studentskog grada beležimo u 41. minutu kada je nakon udarca Popadića sa dvadesetak metara lopta završila tik iznad prečke golmana Gočmanca.

Foto: Starsport

Prvi trijumf novog stratega "optičara"

 

I u nastavak susreta domaći fudbaleri ulaze daleko angažovaniji i na isteku punog sata igre stižu do kolosalne prilike, ali je udarac Arambašića završio na okviru gola.

Do kraja susreta, osim dve prilike, po jedna na obe strane, nije bilo ozbiljnijih šansi za promenu rezultata čime su "optičari" stigli do prvog prolećnog trijumfa kojim su prekinuli niz od tri uzastopna poraza.

- Srpska liga Beograd, 19. kolo:

Teleoptik (Zemun) - Studentski grad (Novi Beograd) 2:0 (2:0)

Stadion: SC "Partizan-Teleoptik"

Gledalaca: 120

Sudija: Jelena Međedović

Strelac: Bojat u 25. i 34. minutu za Teleoptik

Žuti kartoni: Stojanović, Đurić, Purić (Teleoptik), Krstović, Janković (Studentski grad)

Teleoptik: Gočmanac, Bojat, Dukić, Stanković, Subotić, Purić, Đurić (Krstić), Stojanović (Čermelj), Arambašić, Lakčević (Kekić), Petrović (Lekić).

Studentski grad: Bojović, Mladenović, Stefanović, Krstović (Džodan), Kožović, Popadić, Pavlović (Mrđenović), Paunović, Gavrilović (Šljukić), Miketić (Kuzmanović), Ramović (Janković).

U narednom 20. prvenstvenom kolu ekipa Teleoptika gostuje BSK Borči, dok će Studentski grad na stadionu u Vojvođanskoj ulici dočekati ekipu Ušća.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading