NA STAROM SAJMIŠTU NIJE PUKLA NITI JEDNA STRUNA: Brodarac i Jedinstvo podelili bodove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obe ekipe mogu biti (ne)zadovoljne.

NA STAROM SAJMIŠTU NIJE PUKLA NITI JEDNA STRUNA: Brodarac i Jedinstvo podelili bodove!

Foto: FK Brodarac

Jesenji dan početkom meseca aprila privukao je na tribine stadiona "podno tramvajskom mosta" stotinak ljubitelja fudbala koji su po okončanju susreta ipak ne preterano zadovoljni otišli kućama.

 

Ekipe domaćeg Brodarca i surčinskog Jedinsta, timovi koji zauzimaju mesto u gornjem delu beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ostale su dužne ljubiteljima fudbala.

Golova nije bilo, ali izgledne prilike nisu izostale.

Tokom prvog dela igre, beležimo po dve ozbiljnije prilike na obe strane. Gosti su prvi pripretili. Igrao se sedmi minut meča kada je Subotić na dodavanje Vraneševića, iz izgledne prilike bio neprecizan.

U 22. minutu lopta je nakon udarca Stojkovića završila van okvira gola Surčinaca, da bi 14 minuta kasnije golman Jedinstva Novaković krajnjim naporom sačuvao svoju mrežu nakon preciznog šuta Adžića. Treba napomenuti da su gosti do prednosti mogli da stignu u samom finišu prvog perioda igre, ali Maksimović bio neprecizan.

Nastavak susreta započinje prilikom Surčinaca u 49. minutu, a samo šest miuta kasnije viđena je kolosalna prilika za fudbalere Jedinstva. Subotić je sjajno uposlio Sekulića koji se nalazio na samo par metara od gola golmana Marića, čuvar mreže Brodarca j već bio savladan, ali je fudbaler surčinskog kluba uspeo da prebaci prazan gol.

Tokom poslednjih pola sata igre domaćin je imao igrača više u polju, s obzirom da je zbog druge javne opomene kapiten Maksimović morao "ranije na tuširanje, ali i pored brojčane prednosti fudbaleri Brodarca nisu uspeli da stvore izgledniju priliku za pogodak.

Foto: FK Brodarac

Niti jedna struna "nije pukla" na Starom Sajmištu

 

- Srpska liga Beograd, 21. kolo:

Brodarac (Novi Beogad) - Jedinstvo (Surčin) 0:0

Stadion: FK Brodarac

Gledalaca: 100

Sudija: Milan Gavranić 

Žuti kartoni:  Jovanović (Brodarac); Maksimović, Subotić (Jedinstvo Surčin)

Crveni karton: Maksimović (Jedinstvo Surčin)

Brodarac (Novi Beograd): Marić, Adžić, Milojević, Marjanović, Đilas, Ilić, Sretenović, Jovićević (Tejić), Jovanović (Pepić), Miljković, Stajković (Tabaković).

Jedinstvo (Surčin): Novaković, Andrija Živković, Mićić, Miloš Živković, Maksimović, Mitrović, Sekulić, Donevski, Subotić, Dimitrijević (Bogićević), Vranešević.

U narednom, 22. kolu fudbalerre Brodarca očekuje duel protiv novobeogradskog Studentskog grada, dok će Surćinci dočekati ekipu Torlaka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading