IDU BOLJI DANI: Do sada nezabeleženo - klub dobio generalnog sponzora iz Australije! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.04.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finansijskih poteškoća više neće biti.

IDU BOLJI DANI: Do sada nezabeleženo - klub dobio generalnog sponzora iz Australije! (FOTO GALERIJA)

Foto: KFK Ravna Gora

Ekipa KFK Ravne Gore u aktuelnoj 2022/23 sezoni u okviru Prve beogradske lige - "grupa A" ne beleži očekivane rezultate i do kraja takmičenja strepeće za opstanak u petom rangu srpskog klupskog fudbala.

 

Prethodnog vikenda u okviru 17. kola popularna "crna trojka" je na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji ugostila jdnog od konkurenata u borbi za opstanak, ekipu Bratstva iz Krnjače. Susret je protekao u poptunoj dominaciji domaće ekipe, ali su gosti uspeli iz jedine prilike stvorene u prvom poluvremenu, da stignu do rezultatske prednosti.

Ipak, pravde je uspostavljena u 55. minutu kada je Bogdan Milićević pogodio mrežu Bratstva, a ispostavilo se da je to i konačni ishod ovog meča kojim svakako domaćin ne može biti zadovoljan.

Međutim, na susretu protiv rivala iz Krnjače, fudbaleri KFK Ravne Gore po prvi put su nastupili u sportskoj opremi na kojoj je preovladavao logo novog generalnog sponzora. Potpuno je jasno da "crna trojka" ulazi u anale srpskog fudbala, s obzirom da generalni sponzor stiže iz daleke Australije.

 

Očekuje se da će klub u narednom periodu imati mnogo bolje finansijske uslove i da će igrači, kao i stručni štab moći da se okrenu isključivo ostvarenju što boljih rezultata na zelenom tepihu.

KFK Ravnu Goru već predstojećeg vikenda očekuje veliko iskušenje. U okviru 18. prvenstvenog kola gostovaće drugoplasiranoj ekipi Umke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading