ANELI HOĆE DA SE POMIRI SA ASMINOM: Mašta o životu u Americi, čeka se samo njegov POTEZ!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši partner raskrinkao učesnicu "Elite"!

ANELI HOĆE DA SE POMIRI SA ASMINOM: Mašta o životu u Americi, čeka se samo njegov POTEZ!

Foto: TV Pink

Bivši suprug Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, danas je izazvao pažnju javnosti svojom oštrim komentarom na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

On je javno izneo svoje mišljenje o Anelinim izjavama o mogućem povratku u njegov život, ističući da ne veruje u njenu iskrenost i da bi se ona vratila njemu samo da prcne prstima. Ova izjava izazvala je brojne reakcije među pratiocima na društvenim mrežama i pokrenula lavinu komentara.

- Miljku pljuje, a bivša cvili za mnom i mašta o životu u Americi. Ta bi se pomirila sa mnom da pucnem prstima i mogu da je imam kad hoću. Razumem ja da se to zatašlava al to vam je jedina istina. Kakav Janjuš - glasila je njegova objava na Instagramu. 

Republika

Foto: instagram.com

Asmin uveren da bi se Aneli na keca pomirila sa njim

Inače, Asmin već mesecima ratuje sa Anelinom sestrom, Sitom Ahmić, a njegovo poslednje oglašavanje povodom te tema izazvao je haos na društvenim mrežama. 

- Osam meseci su gazili sve što volim,s ve što sam izjavio su rekla LAŽ. Danas ćete čuti ko se bavio prostitucijom i šta je Sita radila tim muškarcima. Čućete sve što sam izjavio i mnogo više, danas je izjavila da srećno žive ona i njen muž! Ako ja kažem, ne laže tvoj muž SITO I REŠETO. Imala si šanse od sinoć da priznaš sve, ti si dobila krila sinoć i poletela, a sada ćeš da odletiš u pm. Sram te bilo, imaš dvadesetoro dece i hvata te muž da ga varaš. Je*eš se za registraciju auta, ološu!  - napisao je Asmin.

Republika

Foto: printscreen/facebook, tiktok.com/printscreen

Sita Ahmić i Asmin Durdžić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading