CRNI VITEZ ISUKAO MAČ: "Oklopnicima" je svaka bitka presudna - rimsko utvrđenje ostaje neosvojivo! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kalištu se već priprema svečana odežda.

CRNI VITEZ ISUKAO MAČ: "Oklopnicima" je svaka bitka presudna - rimsko utvrđenje ostaje neosvojivo! (VIDEO)

Foto: FK Crni Vitez Kalište

Trinaesta runda Opštinske lige Malo Crniće donosi duel u kojem pitanje pobednika ne bi trebalo da se postavlja. Domaći Crni Vitez dočekuje fenjeraša iz Toponice i svaki rezultat, izuzev ubedljivog trijumfa "oklopnika", predstavljao bi prvorazrednu senzaciju.

 

Fudbaleri Crnog Viteza u dosadašnjm toku šampionata ostvarili su skor od deset pobeda i po jednog remija (Stig Malo Crniće 1:1) i poraza (Stig Malo Crniće 0:1) i trenutno sa 31 bodom drže ligersku poziciju, ali treba napomenuti da ekipa Stiga iz Crljenca ima boda manje na kontu i jasno je da će se do poslednjeg sudijskog zvižduka voditi velika borba za plasman u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Mlava.

U okviru 13. prvenstvenog kola Crni Vitez na svom stadionu "Nikola Milovanović" dočekuje ekipu Napretka iz Toponice koji trenutno zauzima poslednju poziciju na tabeli navedenog ranga takmičenja i kojeg je tokom prethodne jeseni dva puta ubedljivo savladao rezultatima 5:0 i 4:1, te se na osnovu svega navedenog pitanje apsolutnog favorita, ne postavlja.

- Opštinska liga Malo Crniće, 13. kolo:

Crni Vitez (Kalište) - Napredak (Toponica)

Stadion: "Nikola Milovanović"

Datum: Subota, 8. april

Početak: 15.30 časova

Treba napomenuti da je rukovodstvo Crnog Viteza na sjajan način najavilo predstojeći susret, a istovremeno klub se pohvalio još jednom novinom.

 

 

Naime, klub iz Kališta je na svojoj zvaničnoj Instagram stranici obelodanio informaciju da je ekipa dobila kompletno novu sportsku opremu, odnosno trenerke i slobodno se može reći da će "vitezovi" u novoj odeždi imati dodatni motiv da po okončanju takmičenja stignu do željenog ostvarenja.

 

Da podsetimo, ekipa Crnog Viteza je u dva uvodna prolećna kola bila više nego ubedljiva. Prvo su rezultatom 3:0 na svom terenu savladali Napredak iz Velikog Crnića, da bi se prethodnog vikenda iz Salakovca vratili sa tri boda u džepu savladavši domaći Radnik rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading