ZA FUDBALSKE ANALE: Na pet odigranih utakmica postignuta 63 gola!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.04.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko je nekada rekao da se u Srbiji ne igra atraktivan fudbal na gol više...

ZA FUDBALSKE ANALE: Na pet odigranih utakmica postignuta 63 gola!

Foto: Facebook.com

lopta

Prethodnog vikenda širom Srbije je odigran veliki broj fudbalskih mečeva koji su doneli odličan fudbal, ali se slobodno može reći da je publika uživala na igralištima u Beogradu (stadion FSB na Adi Ciganliji), Zrenjaninu, Natalincima, Čenti i Bačkoj Palanci gde su ostvarenja bila iznad svakog očekivanja.

 

Ukoliko bi posmatrali prvih šest rangova srpskog klupskog fudbala, na ovim mečevima su klubovi ostvarili najubedljivije pobede tokom prethodnog vikenda:

- BSK 1926 (Baćevac) - Omladinac (Veliko Polje) 15:0

U okviru 17. kola Prve beogradske lige - "grupa B" ostvaren je najubedljiviji trijumf. Na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, domaći BSK 1926 je čak 15 puta tresao mrežu Omladinca, kluba koji zauzima poslednju poziciju navedenog ranga takmičenja bez i jednog osvojnog boda nakon 17 odigranih prvenstvenih utakmica.

 

 

- Borac (Zrenjanin) - Partizan (Tomaševac) 14:0

Drugu poziciju na prošlonedeljnoj listi najubedljivijih pobeda drže fudbaleri zrenjaninskog Borca. Oni su na svom terenu u okviru 13. kola "A" lige FSG Zrenjanin savladali Partizan iz Tomaševca rezultatom 14:0.

I pored sjajnog ostvarenja Zrenjaninci su daleko od borbe za plasman u viši rang takmičenja, dok ekipi u crno-beloj sportskoj opremi predstoji grčevita borba kako bi očuvali status člana navedenog ranga takmičenja.

Foto: Facebook.com/Mesna zajednica Tomaševac

Neče po lepom pamtiti gostovanje u Zrenjaninu

 

- Šumadinac 1913 (Natalinci) - Marjan (Knić) 13:0

Za ekipu iz Natalinaca "broj 13" nije bio baksuzni. 

Lider Šumadijske okružne lige potvrđuje da je u ovom momentu najbolja ekipa navedenog ranga takmičenja i već sada se možda sa velikom sigurnošću može reći da će od naredne jeseni u Natalincima da se igra zonski fudbalski rang i to u godini kada Šumadinac proslavlja 110 godina psotojanja.

U ovom moemntu knićki klub drži poziciju u sredini tabele. Trenutno su daleko od opasne zone, ali je pitanje hoće li klub uspeti blagovremeno da se oporavi od šokantnog poraza.

Foto: FK Šumadinac 1913 Natalinci

Igralište u Natalincima

 

- Banat (Čenta) - Krajina (Krajišnik) 10:0

U Čenti se naredne sezone neđe igrati četvrti rang srpskog klupskog fudbala, ali će svakako njihovo ovogodišnje ostvarenje u okviru Područne fudbalske lige Zrenjanin, ostati upamćeno.

Dvadeseta runda navedenog takmičarskog ranga dovela je u Čentu, "na noge" ekipi Banata fudbalski kolektiv iz Krajišnika i domaćin je ostvario trijumf rezultatom 10:0.

Ekipa Krajine iza sebe ima prilično neuspešnu sezonu. Osvojili su svega tri boda, a ono što posebno sve u klubu brine jeste katastrofalni gol koeficijent koji u ovom momentu iznosi 23:104.

Foto: FK Banat Čenta

Deset lakih komada - FK Banat Čenta

 

- OFK Stari Grad (Bačka Palanka) - Mladost (Mali Bač) 10:1

Duel dve ekipe koje se nalaze u središnjem delu tabele Opštinske lige Bačka Palanka, ubedljivo je pripao domaćinu. 

Mlađi bačkopalanački fudbalski kolektiv, ekipa OFK Starog Grada ispratila je goste iz Malog Bača sa deset lopti u mreži, ali su i fudbaleri Mladosti uspeli da stignu barem do počasnog pogotka kojim su koliko, toliko popravili utisak.

Foto: OFK Stari grad

U Bačkoj Palanci se fudbal voli

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading