REAL JE IPAK BIO PREVELIKI ZALOGAJ: Bodove vredne opstanka Budućnost će morati da traži na nekom drugom terenu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.04.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dva uzastopna trijumfa, doživljn je poraz na domaćem terenu.

REAL JE IPAK BIO PREVELIKI ZALOGAJ: Bodove vredne opstanka Budućnost će morati da traži na nekom drugom terenu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Facebook.com/Sport u Arilju

Fudbaleri ariljske Budućnosti u prethodne dve takmičarske runde u okviru Srpske lige Zapad ostvarili su isto toliko trijumfa. Pred momcima u plavoj sportskoj opremi prvo je "oružje položila" kraljevačka sloga (2:0), da bi prethodnog vikenda i Tutin savladan identičnim rezultatom na gostujućem terenu.

 

Očekivalo se da se serija uspeha može i nastaviti, ali su fudbaleri Budućnosti na svom terenu ipak poraženi od ekipe Reala iz Podunavca.

Stotinak gledalaca okupilo se nastadionu u Arilju i prisustvovalo je pobedi ekipa koja je više pokazala na zelenom tepihu. 

Tokom prvog perioda igre gosti su imali više od igre, ali terensku nadmoćnost nisu uspeli da krunišu i vodećim pogotkom.

U nastavku igre, pitanje pobednika bilo je rešeno u samo deset minuta igre. Golovima Baltića u 59. i Drecuna u 69. minutu Real je ostvario rezultatsku prednost koju domaći fudbaleri do kraja susreta nisu uspeli da ugroze i više nego zasluženo bodovi odlaze put Podunavaca.

 

- Srpska liga Zapad, 20. kolo:

Budućnost (Arilje) - Real (Podunavci) 0:2 (0:0)

Stadion: FK Budućnost u Arilju

Gledalaca: 100

Sudija: Miroslav Jokić (Bogatić)

Strelci: Baltić u 59. i Drecun u 69. minutu za Real

Žuti kartoni: Basarić, Nedeljković (Budućnost); Vukosavljević, Jevremović, Krća (Real)

Budućnost (Arilje): Stanojević, Savić, Perović, Srećković (Tošić), B. Nikolić, Mirković (Stojadinović), Tošić, Basarić (Nedeljković), Vanić (Milivojević), I. Nikolić, Nedeljković.

Real (Podunavci): Simić, Ilić, Drecun, Žerađanin, Pantić (Popadić), Miloševac (Jovanović), Radović, Milikić (Popović), Vukosavljević (Baltić), Dukić, Krća (Jevremović).

Nakon ovog kola ekipa Budućnosti iz Arilja i dalje se nalazi u zoni ispadanja sa 17 osvojnih bodova na kontu, dok je Real napredovao na tabei i trenutno su sedmoplasirani sa 25 bodova.

U narednom 21. prvenstvenom kolu Budućnost odlazi na noge lideru iz Smedereva, dok će Real na svom igralištu dočekati požarevački Mladi radnik 1926.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading