NASTAVAK TRENERSKE VRTEŠKE: Neadekvatni prolećni rezultati doveli su do smene - klub će morati hitno da reaguje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne živi se od stare slave...

NASTAVAK TRENERSKE VRTEŠKE: Neadekvatni prolećni rezultati doveli su do smene - klub će morati hitno da reaguje!

Foto: FK Torlak

Prethodne, 2021/22 sezone fudbaleri kumodraškog Torlaka kroz Beogradsku zonu gde su takmičenje okončali na liderskoj poziciji, izborili su plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Beograd.

 

Tokom jesenjeg dela takmičenja kumodraški fudbaleri smatrani su jednim od najprijatnijih iznenađenja beogradske grupe srpskoligaškog karavana, a jedan perod su proveli i na liderskoj poziciji što je kod mnogih pristalica ovog kluba dovelo i do nadanja da klub može stići i do prvorazredne senzacije i plasmana u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

Međutim, prolećne borbe nisu donele očekivana ostvarenja. Na šest prvenstvenih utakmica Torlak je zabeležio samo jedan trijumf (Prva Iskra 1:0), a četiri kontinuirana poraza (Brodarac 0:1, Budućnost Dobanovci 1:2, Radnički Obrenovac 0:1 i Zemun 1:2) bili su dovoljni da rukovodstvo kluba donese odluku o neophodnim korenitim promenama.

Enes Malići, trener koji je ekipu i doveo do srpskoligaškog ranga takmičenja, više nije šef stručnog štaba kluba iz Kumodraža. Došlo je do sporazumnog raskida saradnje. Kako se saznaje Malići je još nakon poraza u meču sa dobanovačkom Budućnosti, ponudio ostavku koja u tom momentu nije prihvaćena, ali je prošlonedeljni poraz od Zemuna ipak uslovio neophodnost primene "šok terapije".

Rukovodstvo kluba će morati brzo da reaguje s obzirom da ekipu već predstojećeg vikenda očekuje gostovanje u Surčinu i meč protiv ekipe Jedinstva.

Ekipa Torlaka u ovom momentu zauzima devetu poziciju na tabeli sa skorom od devet pobeda, dva remija i deset poraza.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading