GOLEADA OKONČANA REMIJEM: Nakon poraza od Partizana, Crvena zvezda osvojila samo bod na domaćem terenu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.04.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli i drugu uzastopnu utakmicu nisu uspeli da okončaju trijumfalno.

GOLEADA OKONČANA REMIJEM: Nakon poraza od Partizana, Crvena zvezda osvojila samo bod na domaćem terenu!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su startovali u prolećnom delu šampionata u okviru Područne fudbalske lige Pančevo. Crveno-beli su u prva četiri meča nastavka šampionata zabeležili su tri pobede (Partizan Uljma 5:0, Karaš Jasenovo 3:0 i Sloga Banatsko Novo Selo 4:0) i jedan poraz (Sloga Plandište 0:1) i činilo se da je pitanje opstanka već rešeno.

 

Međutim, crveno-beli su prvog vikenda meseca aprila doživeli neuspeh u duelu protiv Partizana iz Gaja (2:3), da bi remijem prethodnog vikenda, ponovo doveli u pitanje opstanak u rangu takmičenja u kojem egzistiraju već punu deceniju.

Počelo je onako kako je domaća ekipa i priželjkivala. Golom Nemanje Olijića Crvena zvezda stiže do rezultatske prednosti, ali do odmora gosti iz Debeljače uspevaju da poravnaju rezultat.

I u nastavku susreta domaći fudbaleri su imali više od igre i u takvoj konstalaciji snaga na terenu stižu do drogo pogotka. Mrežu Spartaka 1911 sa "bele tačke" zatresao je Miljan Kojić.

Mogli su crveno-beli da reše pitanje pobednika mnogo ranije pre poslednjeg sudijskog zvižduka, ali je golman gostiju Bujaković sjajno intervenisao u situacijama kada su Žuli i Vukomanović lako mogli da zatresu mrežu, a onda sledi potpuni šok za domaće igrače i navijače.

Ekipa Spartaka 1911 iz Debeljače u samo pet minuta upeva da dva puta zatrese mrežu crveno-belih i donese potpuni rezultatski preokret.

Ipak, domaćin u speva preko Miljana Kojića, na asistenciju Darka Baloga da postigne i treći pogodak čime je susret okončan pravednim remijem.

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Zastave u Pavlišu su visoko podignute

 

- PFL Pančevo, 21. kolo:

Crvena zvezda (Pavliš) - Spartak 1911 (Debeljača) 3:3 (1:1)

Stadion: "Milan Janjić", Pavliš

Strelci za ekipu Crvene zvezde: N. Olujić i M. Kojić (2)

Osvojenim bodom ekipa Crvene zvezde je zadržala 11. poziciju na tabeli PFL Pančevo. Crveno-beli sada imaju 22 boda na kontu i trenutno se nalaze tri koraka ispred Partizana iz Uljme koji se nalazi u opasnoj zoni. U narednoj takmičarskoj rundi Crvena zvezda gostuje ekipi Budućnosti u Alibunaru, dok će Spartak 1911 u Debeljači dočekati Partizan iz Gaja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading