DAVNO SU PRERASLI OVAJ RANG TAKMIČENJA: Osipaonica deklasirala velikog rivala - Mala Krsna je videla jedan moćan tim! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominacija je nastavljena i na gostovanju u Maloj Krsni.

DAVNO SU PRERASLI OVAJ RANG TAKMIČENJA: Osipaonica deklasirala velikog rivala - Mala Krsna je videla jedan moćan tim! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Osipaonica

I pored činjenice da su odigrane svega četiri runde u okviru Prve gradske lige Smedereva, čini se da je pitanje najbolje ekipe ovog ranga takmičenja, odavno rešeno.

 

Prethodnog vikenda na igralištu u Maloj Krsni domaća Budućnost, koja je do ovog susreta bila drugoplasirana na tabeli, dočekala je lidera iz Osipaonice i susret je okončan na način na koji su poznavaoci fudbalske igre i očekivali.

Od početka susreta fudbaleri Osipaonice su zagospodarili terenom pruživši daleko bolju partiju u odnosu na neke prethodne mečeve. Tokom uvodnog perioda gosti propuštaju dve izgledne prilike, a mreža Igora Stevića prvi put se zatresla u 35. minutu susreta. Odlično se u šesnaestercu domaćina pozicionirao Aleksandar Bečanović i nakon kornera preciznim udarcem glavom "otključava mrežu" domaćina.

Postignut pogodak doneo je dodatni motiv fudbalerima Osipaonice koji su do odlaska na odmor još tri puta tresli mrežu domaćina, a u listu strelaca su se upisali Jovan Milošević u 40. i 43. minutu, da bi seriju pogodaka u prvom poluvremenu, svojim drugim golom zaključio Aleksandar Bečanović.

Očekivano, u nastavku susreta viđen je nešto slabiji tempo igre. I pored navedenog, gosti pokazuju su daleko kvalitetnija ekipa koja je odavno prevazišla rang takmičenja u kojem se nalazi i u 63. minutu preko Marka Radivojevića stižu do petog pogotka.

Do poslednjeg zvižduka sudije Luke Jovanovića viđen je po jedan pogodak na svakoj strani terena. Domaćin u 81. minutu preko Zorana Bogojevića stiže do počasnog gola, da bi "tačku na i" stavio Miroslav Nikolić pet minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

 

- Prva gradska liga Smederevo, 15. kolo:

Budućnost (Mala Krsna) - Osipaonica (Osipaonica) 1:6 (0:4)

Stadion: FK Budućnost u Maloj Krsni

Gledalaca: 150

Sudija: Luka Jovanović (Smederevo)

Strelci: Z. Bogojević 81`; A. Bečanović 35`, 45`, J. Milošević 40`, 43`, M. Radivojević 63`, M. Nikolić 85`

Žuti kartoni: M. Mitić, Z. Bogojević (Budućnost); N. Đorđević (Osipaonica)

Budućnost (Mala Krsna): Stević, Bogojević, Živanović, Janković, Vešović, Mitić, Kostić (Pajić), Nikolić, Gavrilović (Jovanović), Anđelković, Dimić.

Osipaonica (Osipaonica): Đurđević (Mi. Radivojević), Milovanović (Jovanović), Glišić (Živanović), Đorđević, Gitarić, Bečanović (Mitrović), Simić, Mihailović (Adamović), Ma. Radivojević, Nikolić, Milošević.

Narednog vikenda, u 16. kolu Prve gradske lige Smederevo ekipa Osipaonice dočekuje ekipu Lunjevca i eventualnim trijumfom nad trenutno prvim pratiocem, stiže na samo korak od teoretskog obezbeđivanja šampionske titule i povratka u Podunavsku okružnu ligu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading