UKROĆENI ORLOVI: Despotovčani slavili u opštinskom derbiju! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo sloga Slogi donosi bodove...

UKROĆENI ORLOVI: Despotovčani slavili u opštinskom derbiju! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Sloga Despotovac

Trenutak kada Vujičić postavlja konačan rezultat susreta

Ekipa koju čine uglavnom mladi dečaci, pokazala kako se igra srcem za boje kluba.

 

Fudbaleri Sloge iz Despotovca više od pola decenije takmiče se u okviru Zone Zapad, a u aktuelnoj sezoni nalaze se u poziciji da strepe za očuvanje statusa u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

Tokom prolećnog dela šampionata klub je u četiri odigrana susreta zabeležio samo jedan trijumf (Jedinstvo Mijatovac 3:0) uz tri poraza (Župa Aleksandrovac 1:2, Kušiljevo 0:2 i Jedinstvo 1936 Kruševac 1:3) i na gostovanje u Jasenovu, Despotovčani su otputovali sa primarnim ciljem da kući donesu važne bodove.

Dodatno psihloško opterećenje pred navedeni susret, fudbalerima Sloge bila j i činjenica da pobedu na gostujućem terenu nisu ostvarili još od 21. avgusta prethodne godine kada su u drugom prvenstvenom kolu u Mijatovcu savladali domaće Jedinstvo rezultatom 4:2.

Ovoga puta u Jasenovu, domaćim Orlovima, "presudio" je Miloš Vujičić koji se dva puta upisao u listu strelaca.

 

Prvi pogodak postignut je nakon brzog kontra napada po desnom krilu i blagovremene asistencije kapitena Filipa Andrejića, a Vujičić je zaobišao i domaćeg čuvara mreže i rutinski loptu sproveo u gol. 

U nastavku susreta gosti postižu još jedan pogodak. Dugo su fudbaleri Sloge "pleli mrežu" isred golmana Orlova da bi Vujičić nakon dodavanja Nemanje Ilića preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca pogodio donji desni ugao golmana ekipe iz Jasenova.

 

 

- Zona Zapad, 20. kolo:

Orlovi (Jasenovo) - Sloga (Despotovac) 0:2 (0:1)

Stadion: FK orlovi u Jasenovu

Strelac: M. Vujičić za Slogu iz Despotovca

Nakon susreta i zaslužene proslave, predstavnici despotovačke Sloge su posebno istakli gostoprimstvo kojom su dočekani od strane domaćina, a posebno je napomenuto da su svi, nešto grublji startovi bili samo posledica velike važnosti susreta i želje da se stigne do bodova.

Već narednog vikenda ekipu sloge očekuje duel sa ekipom Blagotina iz Poljne u Despotovcu, dok Orlovi odlaze na noge Trsteniku PPT.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading