APEL: Klub se obratio javnosti hitnim saopštenjem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi se nastavilo sa sjajnim rezultatima, klubu je neophodna pomoć.

APEL: Klub se obratio javnosti hitnim saopštenjem!

Foto: OFK Osečina

Fudbaleri OFK Osečine u aktuelnoj sezoni takmiče se u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske i trenutno se nalaze u sredini tabele sa skorom od sedam pobeda, dva remija i šest poraza.

 

U prolećnom delu šampionata ostvarili su jedan trijumf (Radnički Valjevo 2:0) i dva poraza (Ribnica Mionica 0:3 i Borac Lešnica 0:3), ali i pored navedenog u klub ne kriju zadovoljstvo kada su u pitanju ovosezonski rezultati.

Međutim, ekipa se našla u ne baš lakoj situaciji, a tim povodom OFK Osečina se obratila javnosti saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Poštovani navijači, ljubitelji i meštani Osečine, Fudbalski klub iza sebe ima izvanrednu polusezonu i najuspešniji je sportski kolektiv u našoj opštini već dugi niz godina. Jedini dostojni predstavnik naše opštine uz tradicionalni sajam šljiva - kaže se na početku saopštenje, a zatim iz kluba ističu:

- Ovim putem želimo da uputimo APEL svim privrednicima i meštanima koji žele i mogu da POMOGNU NAŠ OFK OSEČINU kroz sponzorstva i donacije! Uz pomoć opštine Osečina isplaćeno je 3/4 duga iz prethodnih sezona, a u najkraćem roku se očekuje i otplata celokupnog dugovanja kluba. Kako ne bismo došli u situaciju da ulazimo u nova potraživanja i kako bi smo ove mlade momke zadržali u našem klubu i našem mestu pozivamo sve koji su u mogućnosti i koji vole i prate naš klub da nam se jave i da zajedničkim snagama nastavimo ka uspehu i stabilizaciji kluba. Poslovanje kluba i troškovi koje smo imali i koje ćemo imati do kraja sezone su dostupni svakome na uvid.

Foto: OFK Osečina

Apel uzornog sportskog kolektiva

 

Svi zainteresovani koji žele da pomognu rad OFK Osečine, mogu kontaktirati rukovodstvo kluba putem mail adresa: fkosecina@gmail.com, ili putem zvaničnog klupskog Instagram naloga.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading