AKADEMCI SRUŠILI RADNIČKU KLASU: BUSK nastavlja borbu za vrh tabele! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na igralištu u Bloku 45 "akademci" su dominirali.

AKADEMCI SRUŠILI RADNIČKU KLASU: BUSK nastavlja borbu za vrh tabele! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK BUSK

Osamanesta runda Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" donela je zanimljiv duel u kojem su se sastale ekipe BUSK-a i Miljakovca.

 

Obe ekipe su u navedeni meč ušle nakon poraza u prethodnoj takmičarskoj rundi. BUSK je poražen od lidera sa Bežanije rezultatom 0:2, dok je popularna "radnička klasa" u susretu protiv Železnika 1930 (1:2) samo nastavila seriju negativnih rezultata.

Opšti je utisak da je trener BUSK-a Zoran Kovačević sjajno postavio taktiku svoje ekipe i "akademci" su odigrali gotovo perfektan meč iz kojeg izlaze sa tri boda.

Već u 6. minutu susreta na igralištu u novobeogradskom Bloku 45, domaćin stiže do prednosti. Drobnjak je uposlio Vasića koji je uputio udarac ka golu Jovanovića, a lopti je pravac promenio Igić i mreža gostiju se zatresla.

Najlepši trenutak utakmice viđen je u 32. minutu. Sjajno je slobodan udarac sa preko 20 metara izveo Ćopić i lopta se našla u mreži nemoćnog Jovanovića, što je ujdno bio i konalni rezultat ovog susreta.

 

- Međuopštinska liga Beograd - "grupa A", 18. kolo:

BUSK - Miljakovac 2:0 (2:0)

Stadion: Igralište u Bliku 45

Gledalaca: 50

Strelci: Igić u 6. minutu (autogol) i Ćopić u 32. minutu za BUSK

Žuti kartoni: Pavlović (BUSK); Milošević, Petrović (Miljakovac)

BUSK: Paranosić, Manojlović, Kosanović, Pavlović, Đorđević, Arsenijević (MArković), Drobnjak (Lukšić), Lukić (Pavlović), Vasić (Stojković), Ćopić, Smiljanić.

Miljakovac: Jovanović, Zdravković, Milojević (Dedeić). Jovanović, Tašić (Kanas), Petković, Tanasković, Igić, Bašić (Petrović), Filipović (Miletić), Škara.

Narednog vikenda ekipu BUSK-a očekuje veliko iskušenje, s obzirom da će gostovati trenutno drugoplasiranoj ekipi Velike Moštanice, dok će Miljakovac dočekati ekipu Borca iz Progara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading