NOVA SMENA ŠEFA STRUČNOG ŠTABA: "Bajern iz Erdevika" dobio i trećeg trenera ovog proleća!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2023

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Šok terapijom" će pokušati da razmrdaju ekipu koja je upala u rezultatsku krizu.

NOVA SMENA ŠEFA STRUČNOG ŠTABA: "Bajern iz Erdevika" dobio i trećeg trenera ovog proleća!

Foto: FK Sloga Erdevik

Fudbaleri Sloge Erdevika jesenji deo sezone u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su na trećoj poziciji sa svega četiri boda zaostatka u odnosu na lidera Hajduk iz Divoša i mnogi su smatrali da će erdevički fudbalski kolektiv predstavljati jednog od glavnih konkurenata kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodina.

 

Međutim, nastavak šampionata protekao je u sumornim rezultatima ekipe. U šest odigranih prolećnih susreta Sloga je zabeležila svega jedan trijumf (Indeks Novi Sad 3:2), dok su u mečevima protiv Jedinstva iz Rumenke, starobanovačkog Dunava, Mladosti iz Bačkog Jarka, inđijskog Železničara i Šajkaša 1908 iz Kovilja doživljeni porazi, a poražavajući podatak jeste i činjenica da je klub tokom navedenih mečeva postigao svega tri pogotka, dok se mreža Erdevičana tresla čak 11 puta, a u kompletnom prvom delu šampionata njihova mreža je primila 15 pogodaka.

Iz svega navedenog klub je morao da reaguje i pokuša "šok terapijom" da razmrda ekipu koja se očigledno nalazi u krizi rezultata.

Usled navedenog doneta je odluka da se klu zahvali na saradnji dosadašnjem treneru Svetislavu Petkoviću koji je ekipu preuzeo nakon ostavke Vladimira Šponje koji je Erdevik napustio nakon prva tri prolećna neuspeha. 

Foto: FK Sloga Erdevik

Nenad Đurkić - novi trener "erdevičkog Bajerna"

 

Kako je klub objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, eklpu će u predstojećem prvenstvenom duelu, lokalnom derbiju protiv Radničkog iz Šida, predvoditi trener pionirske selekcije Sloge, Nikola Đurkić.

Ostaje da se vidi hoće li Đurkić biti dugoročno rešenje na klupi Erdevičana, ili će rukovodstvo u narednom periodu potražiti drugog šefa stručnog štaba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading