OPREZ JE MAJKA MUDROSTI: Trener domaćina "spušta loptu" uoči predstojećeg duela - očekuje nas teška utakmica sa jakim protivnikom!

Autor:

Sport

14.04.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje je otvoreno pitanje, mogu li se iz drugog plana umešati u borbu za vrh tabele...

OPREZ JE MAJKA MUDROSTI: Trener domaćina "spušta loptu" uoči predstojećeg duela - očekuje nas teška utakmica sa jakim protivnikom!

Foto: FK Budućnost Popovac

Trenutno zauzimaju treću poziciju na tabeli istočne grupe srpskoligaškog karavana sa devet bodova manje u odnosu na vodeći dvojac, ali u Popovcu ne jenjava nada da se klub, spletom određenih rezultata, može uključiti u borbu i za sam vrh.

 

Fudbalseri Budućnosti će u subotu 15. aprila sa početkom od 16 časova na stadionu "Begavica" u Popovcu dočekati ekipu Meševa u okviru 22. kola Srpske lige Istok. U dosadašnjem toku šampionata Popovčani su sakupili 40 bodova, a u prethodnih pet prvenstvenih duela zabeležili su dva trijumfa i tri remija od kojih je poslednji zabeležen na gostovanju ekipi Timočanina u Knjaževcu (1:1).

Gostima pripada sedma pozicija sa 32 osvojena boda i dve pobede i tri neuspeha u poslednjih pet odigranih mečeva. Tokom prethodne prvenstvene runde poraženi su na domaćem terenu od ekipe zaječarskog Timoka 1919 rezultatom 1:2.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je fudbalerima Meševa rezultatom 3:0, stim što se mora naglasiti da je navedeno ostvarenje zabeleženo za "zelenim stolom".

- Srpska liga Istok, 22. kolo:

Budućnost (Popovac) - Meševo (Meševo)

Stadion: "Begavica", Popovac

Datum: Subota, 15. april

Početak: 16 časova

Foto: FK Budućnost Popovac

U Popovcu je sve spremno za novo slavlje

 

Uoči predstojećeg duela, trener Popovčana Boban Stanković je istakao:

- Očekuje nas teška utakmica igramo sa jakim protivnikom. Poštujemo svakog rivala. U poslednjih par utakmica igrali su bez šest, sedam dobrih igrača. Ne znam koji je razlog, verovatno zbog povreda. Radi se o izuzetnim igračima i kvalitetnom timu. Gledajući pojedince su jedna od najboljih ekipa u ligi. Pokušaćemo na domaćem terenu da osvojimo sva tri boda. Njihov trener Anotnijević je odličan stručnjak i verovatno će i to biti motiv više mojim igračima da se dokažu.

Sećanje na prethodni duel ne bledi:

- U prošloj međusobnoj utakmici smo gubili, da bi na kraju preokrenuli rezultat na 3:1, ali smo pod nekim čudnim okolnostima izgubili tu utakmicu službenim rezultatom 3:0.

Trener Stanković je na kraju analizirao i situaciju u kojoj se njegova ekipa nalazi:

- Kod nas vlada dobra atmosfera. Radimo kvalitetno, svi su spremni, sem jednog igrača koji zbog kartona mora da preskoči predstojeći duel. Nikola Petrović nam se vraća iz teže povrede, koju vuče još iz prethodne godine. Zabeležili smo niz od 21 utakmice bez poraza. Poslednji put smo poraženi, u ni malo lakom takmičenju kakva je Srpska liga Istok, u maju mesecu prethodne godine - konstatovao je Boban Stanković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading