KOŠTAO NAS JE MENTALITET: Bez dlake na jeziku - nakon novog rezultatskog neuspeha, trener otvoreno govorio o problemima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loša serija je nastavljena...

KOŠTAO NAS JE MENTALITET: Bez dlake na jeziku - nakon novog rezultatskog neuspeha, trener otvoreno govorio o problemima!

Foto: Starsport

U poslednjih sedam prvenstvenih mečeva novosadski "kanarinci" zabeležili su svega jedan trijumf (Mačva Šabac 1:0), dva remija (GFK Sloboda Užice 0:0 i Inđija Toyo Tires 1:1) i čak četiri poraza čime su znatno zakomplikovali i već viđeni plasman u baraž za popunu elitnog ranga srpskog fudbala.

 

Poslednji šok svojim navijačima, fudbaleri RFK Novog Sada 1921 priredili su u okviru 29. kola prvoligaškog karavana kada su kao domaćini na stafionu FK ČSK u Čelarevu poraženi od Loznice koja se grčevito bori za opstanak, rezultatom 0:2.

Nakon susreta, trener novosadskog prvoligaša Branko Žigić je za zvanični klupski portal izjavio:

- Čestitam Loznici na zasluženoj pobedi. Pribojavao sam se ove utakmice i to se obistinilo. Umor nas je izgleda stigao. Prvo poluvreme smo odigrali bez energije, bez ideje i nismo uspeli da stvorimo nijednu šansu. Posle primljenog gola smo bili još lošiji. Nemamo dobar karakter kada smo u minusu. Ne mogu da verujem da je ekipa koja se bori za opstanak ima veću želju od nas koji se borimo za baraž. Mislim da nas je sada koštao mentalitet jer smo pobedom protiv Mačve već izborili plasman u plej-of.

 

 

- Prva liga Srbije, 29. kolo:

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - Loznica (Loznica) 0:2 (0:0)

Stadion: FK ČSK u Čelarevu

Sudija: Aleksandar Vukadinović

Strelci: D. Komarčević u 54. i I. Vićentijević u 72. minutu za Loznicu

Žuti kartoni: R. Obeng, F. Kamara (RFK Novi Sad 1921)

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad): Elesin, Balabanović, Blagojević, Klimako, Cucin, Jokić (Daničić), Milosavljev (Kamara), Mladenović (Vujaklija), Obeng (Serdar), Radivojević, Živković (Vlalukin). Trener: Branko Žigić

Loznica (Loznica): Vukašinović, Abubakar (Ivanović), Dabić, Damnjanović (Radmanovac), Jevremović (Santrač), Marinković, Marinkevič, Pantić (Komarčević), Petrović, Popović, Vićentijević (Stojanović). Trener: Aleksandar Janjić

U poslednjem kolu ligaškog dela takmičenja, ekipa RFK Novog Sada 1921 u subotu 15. aprila gostuje ekipi Rada na stadionu "Kralj Petar I". U navedenom susretu ekipa svakako žel ida stigne do bodova kako bi pred prestojeći plej-of ušla sa većom bodovnom zalihom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading