DOGOVOR JE POSTIGNUT: Lider i zvanično ima NOVOG TRENERA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano...

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Lider i zvanično ima NOVOG TRENERA!

Foto: Starsport

Niko u redovima popularnih "trakstorista" ne može biti zadovoljan onim što ekipa novobeogradskog IMT-a pruža ovog proleća.

 

Tokom deset prvenstvenih rundi koje su odigrane u nastavku prvoligaškog karavana, ekipa IMT-a je ostvarila svega četiri trijumfa, tri remija i isto toliko poraza, ali je neuspeh u velikom derbiju u Pančevu protiv ekipe Železničara (0:2), očigledno bio i konačni razlog da se Novobeograđani raziđu sa dosadašnjim šefom Zoranom Vasiljevićem.

Kako je objavljeno na zvaničnoj klupskoj Instagram stranici, dogov sa novim trenerom je postignut i u narednom periodu ekipu će sa klupe predvoditi Nebojša Jandrić, trener koji iza sebe ima i superligaškog iskustva.

- Nebojša Jandrić:

Datum rođenja: 2. oktobar 1975. godine

Trenerska karijera: IMT (Novi Beograd)-pomoćni trener, Inđija (Inđija)-pomoćni trener, Inđija (Inđija), Voždovac (Beograd)

Foto: FK IMT

 

 

Jandrić je u prolećnom delu sezone 2020/21 već član "traktorista" radeći na poziciji pomoćnog trenera, tako da mu neće biti potrebno vreme za privikavanje na novu sredinu.

Debi na klupi novog kluba Nebojša Jandrić će imati već u subotu 15. aprila kada će IMT u okviru 30. kola Prve lige Srbije na stadionu u Vojvođanskoj ulici dočekati ekipu Zlatibora iz Čajetine.

Da podsetimo, novobeogradski klub i dalje je lider drugog stepena srpskog klupkosg fudbala, ali u ovom trenutku imaju samo dva boda više u odnosu na pančevački Železničar i osam u odnosu na RFK Grafičar, što im daje pravo da se i dalje smatraju prvim favoritom za direktan plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading