KLUB RASTE IZ DANA U DAN: Priboj postaje novi fudbalski centar Srbije! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uslovi prate rezultatska ostvarenja.

KLUB RASTE IZ DANA U DAN: Priboj postaje novi fudbalski centar Srbije! (VIDEO)

Foto: FK FAP Priboj

Fudbalski klub FAP iz Priboja ovog proleća ne zna za neuspeh. Popularne "kamiondžije" su u pet odigranih mečeva ostvarili isto toliko trijumfa, a pred četom iz grada na obalama Lima redom su padali ariljska Budućnost (2:0), Mladi radnik 1926 iz Požarevca (4:1), Mačva 1929 iz Bogatića (2:1), čačanski Borac 1926 (4:3) i Polet iz Ljubića (3:0).

 

Klub i dalje nastavlja borbu za vrh Srpska lige Zapad, a istovremeno se velika pažnja posvećuje i razvoju infrastrukturnih uslova. Kada je reč o samom stadionu, pored uređenja travnatog tepiha, postavljen je semafor, tunel za igrače, kompletan stadion je opremljen internet konekcijom i protivpožarnom zaštitom.

Uz navedeno u potpunosti su rekonstruisane svlačionice, kao i tuš kabine i slobodno se može reći da ekipa pribojskog FAP-a već sada poseduje uslove po kojima bi im pozavideli i mnoge superligaške ekipe.

Povodom svega navedenog, direktor Sportskog centra "Priboj" Aleksandar Mandić je izjavio:

- Potpuno smo rekonstruisali sve tri dosadšnje svlačionice sa tuš kabinama za igrače i sada opremili i četvrtu,kao prostor za sudije, delegata, zatim kancelariju FK „FAP”, kancelariju OFS Priboj, kao i kancelarijski prostor za radnike naše sportske ustanove.

 

 

Mandić je najavio i planove za dalje infrastrukturne radove:

- Već smo u konkretnim razgovorima oko nadgradnje zapadne, odonosno veće tribine gradskog stadiona, a radove bi finansirali pribojski privrednici, uspešni u belom svetu, koji vole svoj rodni grad. Sa natkrivanjem tribine, konačno bi rešili i problem prokišnjavanja u podtribinski prostor gradskog stadiona.

Sve gore navedeno jasno ukazuje na činjenicu da se u Priboju ozbiljno radi i da se postepeno formira sportski kolektiv koji bi u godinama pred nama mogao da postane novi fudbalski centar Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dorić

13.04.2023 23:52

Sve lepo.ali kako u viši rang bez pomoćnog terena.mada ako se plati veći rang možda se progleda kroz prste