OPRAVDALI SU ULOGU FAVORITA: Uslovi za igru bili su katastrofalni - "kamiondžije" se bolje snašle na "ariljskom bazenu"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.03.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pribojci polusezonu otvorili trijumfom.

OPRAVDALI SU ULOGU FAVORITA: Uslovi za igru bili su katastrofalni - "kamiondžije" se bolje snašle na "ariljskom bazenu"! (FOTO GALERIJA)

Foto: Facebook.com/Sport u Arilju

Još od ranije je bilo jasno da će borba za bodove u okviru Srpske lige Zapad biti jedno od najinteresantnijih fudbalskih takmičenja u Srbiji tokom proleća, a navedene tvrdnje potvrđene su tokom prethodnog vikenda.

 

U okviru 16. kola zapadne grupe srpskoligaškog karavana u Arilju su se sastale ekipe domaće Budućnosti i osetno pojačanog FAP Priboja.

Po izuzetno teškom i raskvašenom terenu, gosti su zahvaljujući evidentnom kvalitetu stigli do trijumfa i prvih prolećnih bodova.

Popularne "kamiondžije" do rezultatske prednosti stižu već u 12. minutu susreta. Golman Stojanović je loše ispucao loptu koja je stigla do Otaševića, a ovaj je iz prve sa velike udaljenosti smestio u mrežu domaćina.

Do odlaska na odmor gosti su mogli i da povećaju svoju prednost, ali su prilike Bogićevića i Babića otišle u nepovrat.

Konačan rezultat ovog susreta postignut je u 66. minutu. Najzvučnije pojačanje FAP-a, Nigerijac Obiora Odita izbio je sam pred golmana Budućnosti. Ovaj je uspeo da zaustavi njegov udarac, ali se lopta odbila do Jovanovića koji zatresao mrežu i gostima obezbedio zasluženu pobedu.

 

Budućnost (Arilje) - FAP (Priboj) 0:2 (0:1)

Stadion: FK Budućnost u Arilju

Gledalaca: 300

Sudija: Marko Mihailović (Aranđelovac)

Strelci: Otašević u 12. i Jovanović u 66. minutu za FAP

Žuti kartoni: Mirković, Nikolić (Budućnost); Luković, Babić, Vukadin (FAP)

Budućnost: Stanojvić, Savić, Perović, Nedeljković, Tošić (Milivojević), Srećković, B. Nikolić (Stojadinović), Mirković (Ivanović), Basarić, I. Nikolić, Vanić (Nedeljković)

FAP: Đorđević, Radovanović, Luković, Bogićević (Ćirković), Plazinić, Babić (Vučićević), Jovanović, Vukadin, Otašević (Odita), Drašković, Janjić.

U narednoj prvenstvenoj rundi ekipa FAP-a na svom terenu dočekuje požarevački Mladi radnik 1926, dok će Budućnost iz Arilja do prvih prolećnih bodova pokušati da stigne u duelu protiv imenjaka iz Valjeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading