BIVŠA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA MORALA DA REAGUJE: Ivana se oglasila nakon reperovog priznanja da ju je VARAO NA SVAKOM ĆOŠKU!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šok priznanja u Eliti, oglasila se reperova bivša supruga!

BIVŠA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA MORALA DA REAGUJE: Ivana se oglasila nakon reperovog priznanja da ju je VARAO NA SVAKOM ĆOŠKU!

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Nenad Aleksić Ša, više puta je javno izjavljivao da za njega ljubav u rijalitiju više ne postoji. Međutim, ove godine je u rijalitiju "Elita" promenio svoj stav i započeo ljubavnu vezu sa tada zauzetom Mionom Jovanović. Tokom boravka u rijalitiju, Ša je otvoreno govorio o svojim emotivnim ranama, ističući da su ga žene više puta povredile. Takođe je priznao da je povredio svoju prvu suprugu Ivanu, koju je, kako je sam rekao, varao više puta.

Republika

Foto: Instagram, youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i bivša supruga Ivana

Povodom ove njegove izjave domaći medij je stupio u kontakt sa Ivanom, međutim, ona je kao i do dad ostala pri svom stavu da bivšeg supruga ne želi da komentariše, kao ni njegove izjave i postupke u rijalitiju. 

- Nemam komentar - rekla je za Pink.rs kratko Ivana. 

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana, bivša žena Nenada Aleksića Ša

Inače, reper je danas u  "Eliti" napravio haos, koji je trajao tokom celog dana, jer je njegova devojka Miona prihvatila zadatak produkcije da se povodom Uskrsa slika sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav i Miona slikanje u Eliti

Ša je pobesneo istog trenutka kada je ugledao Mionu i Stanislava zajedno, pa je napravio haos, dok je Jovanovićeva jasno stavila do znanja da joj niko neće pokvariti slikanje za koje se posebno sredila, s obzirom da je potrošila dosta vremena na spremanje, odnosno šminku i haljinu, kako bi sve izgledalo u najboljem redu. Dok se Ša kidao, Miona se neprestano ogladala i dodatno provocirala već besnog repera.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading