ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI O NUĆIJEVOJ PROŠLOSTI: Reper je GODINAMA na sceni, a ovo je KRIO od javnosti!

Autor:

Zabava

28.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nući je otvorio dušu!

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI O NUĆIJEVOJ PROŠLOSTI: Reper je GODINAMA na sceni, a ovo je KRIO od javnosti!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nući

Poznati reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, otkriva detalje o svom odrastanju i prvom koraku na muzičkoj sceni.

Nući je odrastao u naselju Novi Beograd, gde je imao srećno detinjstvo, u vreme kada su deca bila slobodna da se igraju napolju, a mame su ih zvale na ručak sa terase. Odrastao je uz rođenog brata Marka i proveo je dosta vremena pišući tekstove bez ikakvog instrumenta. Priznaje da je dugo pisao rime na papiru pre nego što je snimio svoju prvu pesmu. Taj prvi korak u muziku bio je izazovan jer je tada imao samo četrnaest godina i skupio je novac za snimanje pesme od užine.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nući

 

- U Bijeljini sam proveo dve godine, a onda sam u Beogradu od neke 2001.-2002. Tata je arhitekta, a mama je ekonomista, ali je većinu vremena provela sa Markom i sa mnom, Marko mi je inače rođeni brat - rekao je on.



Nući je otkrio da je prvu pesmu snimio u jednom improvizovanom studiju u nekom stanu kada je imao četrnaest godina. Bio je iznenađen koliko je bilo intrigantno za nekoga tako mladog da izbaci pesmu. Iako je u školi bio ismevan zbog toga, za devojčice je to uvek bilo slatko. Snimanje prve pesme koštalo je hiljadu dinara, što je za njega tada bila velika suma, ali je uspeo da je skupi od užine.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nući

 

- Dugo sam pisao tekstove bez ikakvog instrumenta, samo pišem rime na papiru i to sam radio 3-4 godine i onda sam tek, u osmom razredu snimio svoju prvu pesmu u nekom, kao, studiju u nekom stanu - priča Nući, koji tekstove nije voleo da pokazuje:


- Kad sam snimio tu prvu pesmu, u tom, da kažem, nekom improvizovanom studiju, tada je to bilo dosta onako intrigantno da neko izbaci pesmu, onda je to bilo i u školi i ismevanja i ovoga i onoga, sa muške strane, devojčicama je to uvek bilo slatko. Ali, prvo nisam imao hrabrosti, ja sam pisao 3-4 godine i onda sam od jednog drugara koji je isto sa Novog Beograda čuo da je neki njegov drug snimio neku pesmu, a on godinu dana mlađi od mene, ja reko': "Nemoj da me zezaš! Gde si i kako si uspeo da snimiš? Kako ja da odem sa 14 godina u studio neki, gde je taj studio, šta je to, ko je to?" On mi da broj, pozovem, zakažem taj neki jedan termin koji je bio u to vreme 1.000 dinara, a meni je 1.000 dinara kao kuća i ja skupim to od užine i snimim svoju prvu pesmu. Nisam nikome pričao, gde da kažem tati i imami da snimam pesmu, imam 14 godina, tako da sam skupljao od užine - kaže Nući, prenosi Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading