KOME ĆE USKRŠNJI ZEKA ISPUNITI ŽELJE: Jedinstvo na najveći hrišćanski praznik traži nastavak uspešne serije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.04.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolećnu premijeru imaće upravo na Uskrs.

KOME ĆE USKRŠNJI ZEKA ISPUNITI ŽELJE: Jedinstvo na najveći hrišćanski praznik traži nastavak uspešne serije!

Foto: FK Jedinstvo Oplanić

Za njih je zimska pauza trajala punih pet meseci, a premijeru u nastavku šampionata imaće upravo na najradosniji hrišćanski praznik.

 

Fudbaleri Jedinstva iz Oplanića prethodnog vikenda, kada je zvanično startovao prolećni deo šampionata u okviru Međuopštinske lige Rača-Knić-Batočina, bili su slobodni usled odustajanja ekipe Šumadije iz Sipića i prvi zvanični prvenstveni susret u 2023. godini odigraće u nedelju 16. aprila.

Prethodnu jesen klub iz naseljenog mesta koje deli reka Gruža, okončali su sa skorom od četiri pobede i šest poraza, a mora se istaći zanimljiv podatak da su fudbaleri Jedinstva u prvih šest prvenstvenih duela zabeležili isto toliko neuspeha, da bi serija trijumfa započela krajem meseca oktobra 2022. godine, tokom koje su zabeleženi trijumfi nad Mladim radnikom iz Dragušice (4:3), Kruševicom 1980 iz Kneževca (2:1), Mladosti iz Raškovića (3:2) i Partiizanom iz Bumbarevog Brda (4:2).

Seriju trijumfa Oplaničani žele da nastave, a prvu prepreku imaće u ekipi Sloge iz Zabojnice koja se trenutno nalazi na drugoj poziciji sa pet bodova manje od lidera šampionata, ekipe Mladosti iz Raškovića. Treba napomenuti da je prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan trijumfom Sloge koja je u Oplaniću slavila sa ubedljivih 5:1.

Ekipa Jedinstva u nastavak šampionata ulazi osetno pojačana i ljubiteljifudbala smatraju da će upravo sportski kolektiv iz Oplanića predstavljati hit ovog proleća.

 

Međuopštinska liga Rača-Knić-Batočina, 13. kolo:

Sloga (Zabojnica) - Jedinstvo (Oplanić)

Stadion: FK Sloga u Zabojnici

Datum: Nedelja, 16. april

Početak: 16 časova

Uoči predstojećeg duela iz redova Jedinstva su izjavili:

- Očekuje nas praznik fudbala u Zabojnici u nedelju. Možemo slobodno reći da nas očekuje izuzetno dobra utakmica između ove dve jako dobre ekipe sa izuzetnim igračima.

Istovremeno iz kluba su pozval isve svoje simpatizere da u što većem broju dođu u Zabojnicu i pomognu svojim ljubimcima da stignu do prvih prolećnih bodova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading