BULKE NISU PROCVETALE NI NA VRAČARU: Minimalac Sinđelića dovoljan za tri boda! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.04.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se crna serija ekipe sa Bulbuldera.

BULKE NISU PROCVETALE NI NA VRAČARU: Minimalac Sinđelića dovoljan za tri boda! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Zvezdara

Ekipa Zvezdare i nakon sedmog susreta u prolećnom delu šampionata Srpske lige Beograd ne zna za trijumf u nastavku takmičenja što je jesenjeg šampiona ovog ranga takmičenja dovelo u situaciju da su znatno bliži sredini tabele, a borba za plasman u viši rang takmičenja, davno je izgubljena.

 

Domaćin je bolje ušao u susret i u prvih petnaestak minuta stvorio dve situacije nakon kojih je moglo doći do promene rezultata. Milinković je u 4. i 12. minutu isprobao budnost golmana Nikolića, ali je čuvar mreže "bulki" bio na visini zadatka.

Jedinu pravu priliku ekipe sa stadiona u Ulici Ljubice Luković, beležimo u 19. minutu kada je nakon kornera, udarac glavom uputio Milićević, ali je lopta otišla van okvira gola.

Uvodni minuti nastavka susreta donose promenu rezultata. Nakon driblinga Kolarević upućuje udarac ka golu Zvezdare, golman Nikolić kratko odbija loptu na koju natrčava Civrić i smešta je u mrežu.

Nakon primljenog pogotka gosti preuzimaju inicijativu. Imale su "bulke" najbolju priliku za poravnanje rezultata u 67. minutu, ali je nakon udarca Todorovića sa bele tačke, lopta udarila u stativu i odbila se u polje.

Mogli su gosti do izjednačenja da stignu i u psolednjim trenucima susreta, ali Grbović nije bio dovoljno skoncentrisan da iskoristi asistenciju Karića.

 

- Srpska liga Beograd, 22. kolo:

Sinđelić (Beograd) - Zvezdara (Beograd) 1:0 (0:0)

Stadion: FK Sinđelić

Gledalaca: 200

Sudija: Marko Karanović

Strelac: Civrić u 53. minutu

Žuti kartoni: Savić, Piplica (Sinđelić), Sarić, Beriša, Hrnjaz (Zvezdara)

Sinđelić (Beograd): Novaković, Stošić, Milisavljević, Milojević, Savić (Đorđević), Stojanović, Kolarević (Živković), Mikić (Šabović), Civrić (Šević), Piplica, Milinković.

Zvezdara (Beograd): Nikolić, Beriša, Rak, Sarić, Milićević, S.Milanović, Gusnić, Vukićević, Vuković (Grbović), Hrnjaz (Karić), Todorović.

Sinđelić je stigao do druge prolećne pobede i sada sa 30 osvojnih bodova zauzima osmu poziciju beogradske grupe srpskoligaškog karavana, dok se ekipa Zvezdare sa četiri boda više nalazi i tri koraka iznad ekipe sa Vračara.

U narednom 23. kolu Srpske lige Beograd, Sinđelić gostuje Teleoptiku, dok će "bulke" prvu prolećnu pobedu tražiti na svom terenu u duelu protiv lazarevačkog Borca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading