VAŽAN SUSRET SUTRA U 17 ČASOVA: Predsednik Vučić se sastaje sa Oliverom Varheljijem!

Autor:

Vesti

12.05.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak sastanka najavljen je za 17 časova, posle kojeg će se Vučić i Varhelji obratiti medijima.

VAŽAN SUSRET SUTRA U 17 ČASOVA: Predsednik Vučić se sastaje sa Oliverom Varheljijem!

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu s komesarom Evropske unije za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem.

Početak sastanka najavljen je za 17 časova, posle kojeg će se Vučić i Varhelji obratiti medijima, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Da podsetimo, predsednik Vučić se oglasio jutros na svom Instagram profilu gde nije krio oduševljenje povodom nedavne posete predsednika Kine, Si Đinpinga, Srbiji. Na svom Instagram profilu, Vučić je istakao da je ova poseta bila od izuzetnog značaja za Srbiju, te da je predstavljala istorijski i budućnostski trenutak za zemlju.

Poseta predsednika NR Kine Si Đinpinga za nas je bila najveća čast i hvala svim građanima koji su pokazali koliko srce ima naša mala Srbija i kakav odnos imamo prema NR Kini i našim kineskim prijateljima. Predsedniku Siju sam rekao da će kao lider i predsednik velike sile svuda u svetu naići na respekt i poštovanje, ali na takvo poštovanje i takvu ljubav nigde neće naići kao ovde u našoj Srbiji - napisao je Vučić na Instagram profilu.

 

 

Još jednom, hvala predsedniku Siju i ponosnoj kineskoj naciji na svakoj vrsti pomoći, saradnje i podrške koju pokazuju prema Srbiji. Mnogo smo toga već uradili zajedno, ali znam da možemo i moramo još mnogo više, jer za ovakvo prijateljstvo, poštovanje i lojalnost, samo je nebo granica - zaključio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (33)

Loading
Ena

12.05.2024 11:04

Sastanak sa komesarom za proširenje EU je uvek od izuzetnog značaja za Srbiju.

Doca

12.05.2024 11:09

Jasno je da se necemo odreci Kosova za rad ulaska u EU. Politiku koju vodi nas predsednik je odlicna, i EU moraju da shvate da imamo podrsku Kine i Rusije

Nikola

12.05.2024 11:11

Srbija ne posustaje u svojim aktivnostima na spoljnopolitičkom planu, a zarad dobrobiti za svoje građane

Dane

12.05.2024 11:11

Sastanak je korak napred ka jačanju saradnje između Srbije i Evropske unije, što je ključno za stabilnost i prosperitet regiona