AU, KAKVA FOTKA: MEGAN MARKL I VLADE DIVAC u zagrljaju! Stara je decenijama

Autor: M. M.

Sport

12.05.2024

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova neobična slika baca svetlo na Meganinu rano formiranu mrežu kontakata u svetu slavnih.

AU, KAKVA FOTKA: MEGAN MARKL I VLADE DIVAC u zagrljaju! Stara je decenijama

Foto: Tanjug/AP

Megan Markl, danas poznata kao vojvotkinja od Saseksa, svoj put ka slavi započela je kao glumica. Međutim, pre nego što je ušla u kraljevsku porodicu udajom za princa Harija, imala je priliku da se upozna sa mnogim poznatim ličnostima, uključujući i legendarnog srpskog košarkaša - Vlada Divca. Na jednoj od fotografija iz mladosti, 12-godišnja Megan pozira sa Divcem, koji je tada igrao za Los Anđeles Lejkerse. Ova neobična slika baca svetlo na Meganinu rano formiranu mrežu kontakata u svetu slavnih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by royalsupdate (@royalsupdate)

 


Megan Markl je odrasla okružena poznatim osobama zbog prirode očevog posla, ali je ipak sama pokušavala da se probije na glumačkoj sceni. Nije joj sve išlo glatko, ali je upornim radom uspela da ostvari zapažene uloge pre udaje za princa Harija. Neki od njenih ranijih susreta sa slavnim ličnostima, poput onog sa Divcem, sada dobijaju posebnu težinu u svetlu njenog kasnijeg života u kraljevskoj porodici.

Nakon venčanja sa princem Harijem, život Megan Markl doživljava velike promene. Kao deo kraljevske porodice, postaje vojvotkinja od Saseksa, a njeni koraci su pod lupom javnosti širom sveta. Iako su se ona i princ Hari povukli sa visokih pozicija u kraljevskoj porodici, zadržavajući titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa, i dalje su u centru pažnje medija.

Njihova deca, Lilibet i Arči, dobili su titule princa i princeze, a budućnost porodice od Saseksa i dalje intrigira mnoge. Sa Čarlsovom predstojećom vladavinom, postavlja se pitanje kako će se dinamika unutar kraljevske porodice dalje razvijati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading